Ana SayfaMücevherPiotr Stoklosa’nın Kadrajındaki İlk Türk Markası Kısmet By Milka

Piotr Stoklosa’nın Kadrajındaki İlk Türk Markası Kısmet By Milka

Mücevher tasarımcısı Milka Karaağaçlı’nın imzasını taşıyan, dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Kısmet by Milka’nın ikonik tasarımı aslan yüzük, moda dünyasının önemli yönetmenlerinden Piotr Stoklosa’nın kısa film tadındaki çekimleriyle tutkunlarını sıra dışı bir yolculuğa çıkardı. 

Madonna’dan Naomi Watts’a, Britney Spears’dan Anne Hathaway’e dünyaca ünlü isimlerin takip ettiği Kısmet by Milka, Dior ve Chanel gibi moda devlerinin vazgeçemediği isim olarak bilinen Fransız yönetmen ile eşsiz bir sanatsal çalışmayı hayata geçirdi.

Kısmet by Milka’nın kurucusu Milka Karaağaçlı’nın ilham veren aslan yüzüğünün çizim aşamasından, tasarım aşaması ve ardından son olarak gerçeğe dönüşme sürecinin hikayeselleştirildiği heyecan verici anlar çekimlerde yer aldı. Aslan yüzük ise içinde barındırdığı maneviyat derinliğiyle marka hikayesinin mutlak başarısını gözler önüne seriyor. Innerland Koleksiyonu’na ait bu eşsiz parça; aslanın alnında yer alan damlası ile tüm göz alıcılığını vurguluyor. Görkemli yelesinin her bir parçası el yapımı tel sarılı mızraklardan oluşan ve her ucunda 3 ışıltılı beyaz pırlantaların kullanıldığı aslan yüzüğün hikayesi ve ince el işçiliğiyle bir araya gelme süreci Piotr Stoklosa’nın gözüyle tekrardan hayata geçiriliyor.

Yönetmen Piotr Stoklosa, aslan yüzük üzerinden hikayeleştirdiği çekimlerde Kısmet by Milka’nın iç dünyasına giriş yapıyor. Markanın kurucusu Milka Karaağaçlı’nın İstanbul’da bulunan merkez ofisinde ve tasarım odasında başlayan bu içsel yolculuk ardından bir tasarımın ham halden somut hale geçiş yaptığı atölyesine yöneliyor. Markanın başarılı tasarımlarının ardındaki usta zanaatkarlar, yetenekli ellerini özgün yaratıcılığıyla devam ettiriyor ve el işçiliği ritüelini bu eşsiz atmosferde sunuyor.  Fikir ile yola çıkılan bu yolculuğun gerçeğe dönüşme sanatı ise Milka Karaağaçlı’nın ellerinde son bularak tutkunlarını bambaşka bir serüvene sürüklüyor.   

‘’ Dünyanın tanınmış moda markalarının peşinden koştuğu Stoklosa’nın ilk kez bir Türk markasıyla bir araya gelmesi oldukça heyecan verici…’’

Fransız yönetmen Piotr Stoklosa’nın çekimleri hakkında Milka Karaağaçlı şunları ifade etti ‘’ Tasarım yolculuğuma ışık tutan bu özel filmi, Fransız yönetmen Piotr Stoklosa ile çekmenin tarifsiz bir mutluluğunu yaşıyorum. Dünyanın tanınmış moda markalarının peşinden koştuğu Stoklosa’nın ilk kez bir Türk markasıyla bir araya gelmesi oldukça heyecan verici… Minimalist olarak başladığım serüvenimle manevi anlamda da benim için özel bir yeri olan aslan yüzüğün yolculuğuna şahit olmanın değeri ise pahabiçilmezdi. Harika anları yansıttğımız filmimizin izleyenlere ilham vermesini diliyorum’’ dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI