Ana SayfaDekorasyonPierre Cardin serinleten halılar

Pierre Cardin serinleten halılar

Bambu, kimyasal tarım ilacı veya gübreye ihtiyaç duymadığından çevreye dost ve organik bir bitki. İSO 1400 normlarına uygun olarak, bambu ipliğin üretiminde de hiçbir kimyasal madde kullanılmıyor. Bünyesindeki “Bambu Kun” isimli madde sayesinde doğal olarak antibakteriyel ve anti-alerjik özellik taşıyan bambu, bakterilere karşı dayanıklılığını koruyor.

Türkiye’de sadece Pierre Cardin Halı markasının Bamboos koleksiyonunda kullanılan bambu ipliği, 21. yüzyılın insan sağlığına ve çevreye dost, %100 doğal ve %100 anti-bakteriyel yeni tekstil hammaddesi… Hafifliği, teri çabuk emmesi, ultraviyole ışınlarını yansıtmasıyla giyimden, ev tekstiline birçok üründe tercih edilen bambu iplik, halı için de ideal. Kaşmir ve ipeğe en yakın yumuşaklığa sahip bu ürün, aynı zaman da halıya doğal bir parlaklık veriyor.

2008 yılında şirkete, AR-GE inovasyon ödülü getiren bambu halı, tasarımı ve desenleriyle de beğeni topluyor. Bamboos koleksiyonunda yer alan 10 farklı modelde, krem, bej ve kahve gibi soft renkler öne çıkmakta. Isıyı emme özelliğine sahip olan modeller, verdiği serinlik hissi ve ipeksi yumuşaklığı ile benzersiz. Bamboos modelleri doğal antibakteriyel olmasının yanı sıra 3 koruma faktörü ile üretildiği için mite ve mantar oluşumunu da engelliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI