Ana SayfaMücevherPandora ve Millie Bobby Brown Birlikte Mücevher Tasarladı!

Pandora ve Millie Bobby Brown Birlikte Mücevher Tasarladı!

Pandora Me koleksiyonunun yüzü, oyuncu ve aktivist Millie Bobby Brown bir ilki gerçekleştirerek Pandora Me koleksiyonundan seçili küpe ve charm’ların yeniden tasarlanmasına yardımcı oldu! Tasarım aşamasında Pandora kreatif direktörleri ve tasarımcıları ile çalışan Millie, Deniz Yıldızı charm, Flamingo charm, Ananas charm, Okyanus Dalgası charm ve Deniz Kaplumbağası küpe ile favori yaz sembollerine hayat verdi.

Öne çıkanlardan Ananas charm, Millie’ye yaz mevsimini çağrıştırıyor. Deniz Kaplumbağası küpelerin ilham kaynağı ise Millie’nin en sevdiği deniz kenarı aktivitesi, yani yüzen kaplumbağaları seyretmekten geliyor! Sen de tekli Deniz Kaplumbağası küpelerini birlikte kullanarak stilin hakkında ipuçları ver ve kendini özgürce ifade et!
Elde tamamlanmış, kübik zirkon ile süslü 925 ayar gümüş charm’lar, Pandora Me bileklikleri ve Pandora Me kolyesiyle birlikte kullanılabiliyor. Pandora Me küpeleri ise çarpıcı bir stil yakalamak ve kendini cesurca ifade etmek isteyenler için tekli olarak satılıyor.
 
Millie Bobby Brown, tasarımlarla ilgili: “Pandora Me mücevherleri bana yaz mevsimini, genç olmayı ve eğlenceyi hatırlatıyor. Seçtiğim her bir sembolün özel bir anlamı var ve bana mutlu anılarımı hatırlatıyorlar.
Küçüklüğümden beri Pandora’yı çok seviyorum. Bu sebeple Pandora Me marka elçisi olmak benim için çok değerli!.”
 
Pandora kreatif direktörleri Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli:
“Millie’nin muhteşem bir enerjisi ve net bir bakış açısı var. O, hikaye anlatmayı seven ve kendini keşfetme korkusu olmayan tutkulu bir genç kız. O’nun Pandora Me’yi kusursuz bir şekilde yansıttığına inanıyoruz.”
 
Millie Bobby Brown’un Pandora ile birlikte tasarladığı ve sınırlı sayıda üretilen küpe ve charm’lar Temmuz 2020 itibarıyla Pandora mağazalarında seni bekliyor!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI