Ana SayfaMücevherPandora Icons Koleksiyonunun Yeni İkonik Mücevherleri

Pandora Icons Koleksiyonunun Yeni İkonik Mücevherleri

Bu Eylül ayında Pandora, Pandora Moments charm bilekliği konseptinin çıkışını 20. yılını kutluyor! Charm ve bileklik konseptinin 20. yılına özel olarak, dünya çapında en çok sevilen Pandora tasarımları, Pandora Icons koleksiyonunda yeniden yorumlandı!
 
Koleksiyona, yenilenmiş açma kapama mekanizmasına sahip 2 kıvrımlı zincirli bileklik ve kıvrımlı zincirli bilekliğin deseninden ilham alan yeni mücevherler eklendi.
 
Pandoraseverler, ilk ev, ilk iş veya ilk uzun yolculuk gibi hayatlarının unutulmaz ilk’lerini bileklikleri ile ölümsüzleştiriyor ve Pandora sembolleriyle kendileri hakkında ipuçları veriyor. Pandora Icons koleksiyonundan kendine özgü tasarıma sahip bileklikler ve Pandora O Kolye Uçları, unutulmaz ilk anıları paylaşma ve özel anları charm’larla sonsuzlaştırma fırsatı sunuyor.
 
Koleksiyonun öne çıkanlarından yeni Pandora Moments T Çubuk Zincirli Bileklik kıvrımlı zincir deseninde t-bar sistemine sahip. Işıltılı Taç Yüzük ise pavé ile eşleştirilmiş kıvrımlı zinciri ile zengin bir doku oluşturuyor. Pavé Kıvrımlı Zincir Desenli Halka küpelerin tasarımında kullanılan metaller, ışıltılı pavé ile kontrast bir görüntü yaratıyor. Kıvrımlı Zincir Desenli Açık Kalp Charm’ın ışıltısı dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Pandora Kreatif Direktörleri A. Filippo Ficarelli ve Francesco Terzo:
“Yeni mücevherler, Pandora’nın yüksek kalite işçilik ile elle hazırlanmış estetik tasarımlarının mükemmel örneği. Artistik tasarıma sahip bileklikler ile pavé ve metal karışımıyla kontrast yaratan yeni mücevherlerimiz ile gurur duyuyoruz!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI