Ana SayfaYaşamÖzlenen Brunch Keyfi Cumartesi Günleri Sabrosa’da Yeniden Sizlerle

Özlenen Brunch Keyfi Cumartesi Günleri Sabrosa’da Yeniden Sizlerle

Daha çok yeni renove edilen, doğal bahçe ortamından koparılmadan yeşilliklerle donatılmış muhteşem İstanbul manzarasına doğru açılan  terası ile Sabrosa,  benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenleri kahvaltı klasikleri dışında, ceviche, hamburger, sushi, pizza gibi dünyanın farklı seçkin lezzetleri ile brunchlarında buluşturuyor.

Swissôtel, Şef Ali Ronay’ın geniş yelpazede hazırladığı Cumartesi Brunch’ı boyunca misafirler için özel tasarlanan ‘’Pizza Atölyelerine’’ katılarak hem öğrenirken hem de keyifli bir deneyim yaşama imkanı sunuyor.

‘’Allsafe’’ standartlarına uygun aldığı tüm önlemlerle Sabrosa’nın dilerseniz şık tasarıma sahip iç kısmında  veya hem şık hem doğayla iç içe ambiyansa sahip boğaz manzaralı terasında günün tadını çıkartabilirsiniz. Dünya tatlarının modern çizgilerle yorumlandığı Sabrosa’da Peru, Türk ve Asya mutfaklarını keşfedebileceğiniz zengin bir menü yer alıyor.

Hijyen ve güvenilir yöntemlere yönelik yapılan yeniliklerle Sabrosa’nın özel açık büfesinde misafirlere seçtikleri lezzetleri şefler servis ediyor.

Mevsimselliği ön planda tutarak her daim taze ürünler kullanan Sabrosa deneyimli şefleri, iddialı sunumları, ambiyansı ve muhteşem manzarası ile şehrin vazgeçilmez adreslerinden.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI