Ana SayfaGüzellikOrganica Story Watsons`larda

Organica Story Watsons`larda

Dünyanın en çeşitli kozmetik ve bakım ürünleri zinciri Watsons’larda güzelliğiniz için yepyeni bir seri daha. Organik yeşil elmanın tüm faydasıni içeren Organiga Story ile vücudunuz çok daha bakımlı, güzel ve ışıltılı…

Nemlendiriciden vücut yağına, peelingden dudak balsamına vücudunuzun komple bakım ihtiyacını karşılayan Organiga Story ile kışın kurutan havasına karşı hazırsınız.

6 farklı ürün bulunan Organiga Story ürünlerinin fiyatları 5,99TL ile 9,99TL arasında değişiyor.

Organiga Story Canlandırıcı Kremli Duş Jeli/ Organik Yeşil Elma : Her gün vücudunuzdan kir ve kalıntıları arındıran bu canlandırıcı kremli duş jeli ile banyo keyfinize keyif katın. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahiptir. Ayrıca cildinizi Shea ağacı ve pirinç kepeği yağı ile besler ve temiz, tazelenmiş ve yumuşak kalması için nemlendirir.

Organiga Story Arındırıcı Vücut Peelingi/ Organik Yeşil Elma: Elma kabuğu ile hazırlanmış doğal arındırıcı vücut tuzu, vücudu saflaştırmaya, kuruluğunu gidermeye, mat cildin parlaklığını arttırmaya yardımcı oluyor. Shea ağacı yağı ve zeytinyağı ile cildinizi besler ve nemlendirir, cildinizi yumuşak ve ışıltılı kılıyor. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahip,  cildinizi daha yumuşak ve parlak kılıyor.

Organiga Story Derinlemesine Güçlendirilmiş Vücut Yağı/ Organik Yeşil Elma: Cildin kuruluğunu gidermek ve esnekliğini arttırmak için mükemmel nemlendiriciler olan, besleyici Shea ağacı yağı ve susam yağı ile zenginleştirilmiş. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahip,  cildinizi yumuşak ve pürüzsüz kılıyor. 

Organiga Story Canlandırıcı El Kremi/ Organik Yeşil Elma:  Hafif, yağsız el kremi, ellerinizi ve tırnaklarınızı beslemek için kuruluğu gideren ve cildinizi nemli tutan doğal pirinç kepeği yağı, üzüm çekirdeği yağı ve Avustralya fındığı yağı ile zenginleştirilmiş. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahip, ellerinizi yumuşak, pürüzsüz ve formda tutuyor.  

Organiga Story Güçlendirilmiş Dudak Balsamı/ Organik Yeşil Elma: Ultra besleyici ve şekillendirici dudak balsamı, dudaklarınızı nemlendirmek ve yumuşatmak için Shea ağacı yağı içermekte. Organik Yeşil Elma, dudaklarınızın uzun süre nemli kalmasını sağlar ve matlaşmadan koruyor, dudaklarınızı yumuşak ve sağlıklı kılıyor.

Organiga Story Ultra Nemlendirici Vücut Losyonu/ Organik Yeşil Elma: Hafif nemlendirici vücut losyonu, cildinizi beslemek ve nemlendirmek için besleyici Shea ağacı yağı ve pirinç kepeği yağı ile zenginleştirilmiş. Ayrıca cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarına karşı korumak için güneş koruyucu içermekte. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahip, cildinizi parlak ve pürüzsüz kılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI