Ana SayfaYaşamOMEGA'nın Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'ndaki 'Resmi Zaman Tutuculuğu' Görevi

OMEGA’nın Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’ndaki ‘Resmi Zaman Tutuculuğu’ Görevi

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach ve OMEGA Timing CEO’su Alain Zobrist, Tokyo’da bir araya gelerek markanın Resmi Zaman Tutucusu olarak Tokyo’daki görevini başlattı.1932 yılında yalnızca 30 kronometreyle her etkinlikte ölçüm yaparak, olimpiyat oyunlarının Resmi Zaman Tutucusu olma görevine emin adımlarla başlayan OMEGA, dünyanın en gelişmiş spor ölçüm ekipmanlarını tasarlıyor, geliştiriyor ve üretiyor. OMEGA’nın Tokyo’daki varlığı, elde şekillendirilen son tur çanlarından 21. yüzyıl teknolojisi ürünü fotofiniş kameralarına kadar uzanarak OMEGA’nın teknolojik evrimini ilgi çekici öyküler ve görüntülerle takip ediyor. Madalya kazananların kronografla ve keskin bir bakışla belirlenmesinden, saniyenin milyonda biri kadar kısa sürelerin ölçümüne kadar, markanın katettiği yolun net bir ispatını sunuyor.

Komite ile tercih ettiği zaman tutucusu arasındaki köklü ortaklık hakkındaki görüşlerini bildiren Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach, OMEGA’nın olimpiyatlara verdiği hizmetten övgüyle söz etti: “Olimpiyatlarda spor, sporda ise sonuç önemli. OMEGA olmazsa sonuç da olmaz. OMEGA ile bir dostluk kurduk. Zaman ölçümünü sürekli geliştirip yaşadığımız yeni dünyaya uyarlaması bizi heyecanlandırıyor. Aynı hedefleri paylaşıyoruz: Sporculara hizmet etmek ve hem onların hem de dünyanın dört bir yanındaki sporseverlerin deneyimlerini zenginleştirmek.”

OMEGA, bu görevini sıklıkla “Olimpik Hayalleri Kayda Almak” olarak tanımlıyor. Zaman ölçüm teknolojisinin, dönüm noktası denebilecek anların yaratımında oynadığı rolün bilincinde olan OMEGA Timing CEO’su Alain Zobrist de aynı görüşte: “Resmi Zaman Tutucusu olarak, üzerinde çalıştığımız makinelerin insanlarda böylesi güçlü duygular oluşturması bizi çok mutlu ediyor.”

​OMEGA, olimpiyat oyunlarının Resmi Zaman Tutucusu olma görevini Tokyo 2020’de 29. kez üstleniyor. Marka kısa süre sonra Pekin’deki Kış Olimpiyatlarında bu rolü yeniden üstlenecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI