Ana SayfaMücevherOmega Seamaster Aqua

Omega Seamaster Aqua

OMEGA, aile üyelerine şimdi bir yenisini daha ekliyor: Orta ölçekli Seamaster Aqua Terra Takı Co-Axial 38,50 mm Saati ile çarpıcı bir tasarımı sunuyor.

Koleksiyonun diğerleri gibi, yeni Aqua Terra’lar da, lüks teknelerin üzerindeki ahşap dekleri andıran dikey çizgilerle ‘’Teak Concept’’i baz alınarak ortaya  belirleyici özelliklerini sergiliyor.  Seamaster Aqua Terra Co-Axial kol saatleri, uzun servis aralıkları ve uzun vadeli kronometrik performans sergileyen OMEGA’ların olağanüstü devrimci Co-Axial teknolojisi tarafından güçlendirilmesiyle oluşmuş.Tüm saatler COSC tarafından onaylı kronometreye sahip olması bu saatleri eşsiz kılıyor.

Her iki yanına köşesi dik kesim elmaslarla donatılmış orta ölçekli Co-aksiyel saatlerin tümünde 18 karat altın kaplama kullanılmış. Süper-LumiNova kaplamalı saat ve dakika kolları parıltısını tüm saate yayıyor.

Gösterişli vidalarla tutturulmuş kristal safir kasa arkaları, saatin gücünü alarak performansını sağlayan Co-Axial hassas hareketlerinin gerçekleşmesine tanık olmanıza olanak sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI