Ana SayfaMücevherOmega Luxury Edition

Omega Luxury Edition

OMEGA’nın Maçka’daki butiğinde satışa sunulan Snow-Set modeli, üzerinde toplam 2.063 pırlantası ile bu kış bileğinizde gerçek sıcaklığı hissettirecek.

OMEGA’nın ismini kuyruklu yıldız takımlarından alan Constellation serisindeki Luxury Edition Snow-Set Modeli görenleri adeta büyülüyor. OMEGA’nın Türkiye temsilcisi ROTAP Saatçilik tarafından Türkiye’ye getirilen bu özel koleksiyon üzerindeki 2.063 tane toplam 9.05 karatlık sertifikalı pırlantası ile Maçka’daki OMEGA butikte ziyaretçilerini bekliyor.
Saatin geometrisine uyan yuvarlak elmaslar…
‘Bugüne kadar Constellation çizgisindeki hiçbir ışıltı Luxury Edition kadar parlak olmadı’ diyen OMEGA Türkiye Marka Müdürü Vedat Gençoğlu, bu özel koleksiyondaki tüm pırlantaların hepsinin aynı yönde olduğunu anlatırken, bu özel saat koleksiyonunun kıymetli pırlanta ustaları tarafından aylar süren çalışmalar sonucunda şekillendirildiğini belirtti.
Kar taneleri konsepti…
Konsept olarak ‘kar taneleri’ şeklinde tasarlanan Luxury Edition’ın ana maddesinin beyaz altın olduğunu vurgulayan Vedat Gençoğlu, “Ancak pembe altın olarak tasarlanmış modelleri de var. Saatler farklı olarak 31 mm, 24 mm ve 27 mm kalınlıkta kasaya sahip” diye konuştu. Vedat Gençoğlu, aynı koleksiyondaki bir alt modelde ise toplam 3.59 karatlık 869 adet sertifikalı pırlanta, sadece bezel ve kadranı pırlantalı olanda ise toplam 1.82 karat, 374 adet pırlanta olduğuna dikkat çekti. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI