Ana SayfaDekorasyonÖdüllü Home Office Çözümleriyle Yaratıcı Çalışma Alanları

Ödüllü Home Office Çözümleriyle Yaratıcı Çalışma Alanları

Sektörün global markası Bürotime, birçok yeniliği beraberinde getiren ödüllü “Home Office” ürün grubuyla, çalışanların kendilerini iyi hissedeceği ortamlar sunarken, ürünlerdeki motivasyonu artıran kişiselleştirilebilir detaylar, kullanıcıların güçlü ve yaratıcı yönlerini öne çıkarmalarına yardımcı oluyor.

Değişen iş hayatıyla birlikte çalışma ortamları da yenileniyor. Yeni yüzyılın popüler çalışma kültürü olan home office çalışma, iş dünyasına farklı bir soluk kazandırıyor. Tasarımlarını, geleceğin ihtiyaçlarını öngörerek hayata geçiren Bürotime, geliştirdiği ürün gruplarıyla çalışanların motivasyon ve verimliliğini artırmayı hedefliyor. Sınırları ortadan kaldıran, her ortama ve mekâna uyumlu, konforlu çalışma alanları sunan yeni nesil “Pi Home”, “Era Home” ve “Runner Home” ürün aileleri, birbirinden bağımsız tasarım diliyle farklı kitle ve taleplere cevap verebilir nitelikte kurgulanırken; ev sıcaklığını hissettirmesi ve ev dekorasyonuna uyum sağlamasıyla göz alıcı bir nitelik taşıyor.

Evinize Uyum Sağlayan Çalışma Ortamı: Pi Home

Doğal ahşap malzemesi ve fonksiyonel detaylarıyla şık ve çevreci bir görsel dil oluşturan Pi Home, masif gövdesi ve renkli aksesuarları ile ev dekorasyonuna kusursuz uyum sağlıyor.

El işçiliği ile şekillendirilmiş masif ahşap strüktürün yalın ve akışkan formu, yansıtılmak istenen zarif ve modern tasarım dilini vurgulayarak sıcak bir hava oluştururken; cepli askılık, pano, kalemlik ve diğer masa üstü aksesuarlarıyla fonksiyonelliği en üst noktaya taşıyor.Design Turkey 2018’de “İyi Tasarım Ödülü” kazanan “Pi Home”, 2020 iF Design ödülünü de alarak tasarımını uluslararası alanda da tescillemiş oldu.

Teknoloji ve Doğa Arasındaki Denge: Era Home

Teknoloji ve doğanın eşsiz uyumunu sergileyen Era Home, ahşap ayaklarıyla yarattığı sıcaklık duygusunu, özenle kurgulanmış gizli kablo kanal detay çözümleriyle birleştirerek fonksiyonel bir birliktelik sunuyor. Design Turkey 2019’da “Üstün Tasarım Ödülü” almaya hak kazanan “Era Home”, iki adet bölme içerisinde yer alan çekmecelerdeki ahşap detaylarıyla kullanıcısını doğaya yakın hissettirirken, aynı zamanda masaüstünün düzenli bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Depolama üstünde yer alan raf ünitesiyle, özel aksesuar yerleşimine imkân sunarak, kişiselleştirilebilir çalışma alanlarını genişletiyor.

Evlerdeki Güçlü Duruş: Runner Home

Fonksiyonelliğin tasarım ve estetikle olan ayrılmaz birlikteliğini vurgulayan Runner Home, çalışma alanlarında güçlü bir duruş sergilemek isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Masa ile entegre keçe panel alternatifi, kullanıcısına sıcak ve samimi bir atmosfer sunarken; net çizgilere sahip metalin yorumlanmasıyla oluşturulan organik geçişler ve yumuşak hatlar, yeni bir form yaratarak zıtlıkları profesyonel bir denge ile birleştiriyor. Esnek depolama birimleri ve raf ünitesiyle, masaüstü aksesuarları da sergilemeyi mümkün kılan Runner Home; kullanıcısına sunduğu insan odaklı, fonksiyonel ve kalıcı çözümler ile hayal edilen kişiselleştirilebilir çalışma ortamlarının yaratılmasını olanaklı kılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI