Ana SayfaYemek“Oba’dan 3 Yeni Lezzet”

“Oba’dan 3 Yeni Lezzet”

Makarna üretimi ve ihracatında olduğu gibi yenilikçi ürünleri ile de sektöre öncülük eden OBA Makarna; Pizza Çeşnili, Tatlı Soya Soslu ve Arrabbiata Soslu Noodle’dan oluşan yeni Obamie Süper Seri lezzetlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.
OBAMİE’DEN GURME LEZZETLER
 
İtalyan mutfağının eşsiz lezzeti, Obamie Noodle ile harmanlanınca dünyada bir ilk olan “Pizza Çeşnili Noodle” ortaya çıktı. Pizza Çeşnili Noodle, başta noodle ve pizza severler olmak üzere lezzet tutkunlarında büyük merak uyandırdı. Üretime alınmadan yapılan tüketici anket sonuçlarından en çok denenmek istenen ürün “ Pizza Çeşnili Noodle” olmuştur.
 
Yeni Süper Seri’de dünya lezzetlerine yer vermeye devam eden Obamie; Asya mutfağının egzotik tatlarından biri olan tatlı soya sosunu, Obamie lezzeti ile buluşturdu ve “Tatlı Soya Soslu Noodle’ı tüketicilerin beğenisine sundu.
 
Acı pul biberlerin ve sarımsağın mis kokulu domateslerle buluşması ile ortaya çıkan Arrabbiata Sosu, bu kez Obamie Noodle ile yorumlanarak acı tutkunlarını lezzetiyle büyülemeye geldi.
 
 
 
YENİ LEZZETLER, YENİ YATIRIMLAR
 
Gaziantep ve Sakarya üretim tesislerinde üretilen OBA lezzetleri 105 ülkenin sofralarını süslemeye devam ediyor. Pandemiyle birlikte değişen tüketim alışkanlıklarını dikkate alarak FMCG (Hızlı tüketim ürünleri) ürün grubuna yönelen OBA Makarna, sürekli yeni lezzetlerle ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.
 
Günlük 2 bin ton üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük üreticisi ve ihracatçısı olan OBA lezzetleri dünyanın 105 ülkesinde sofraları süslüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI