Ana SayfaGüzellikNuxe'ten Yepyeni Bir Ürün: Super Serum

Nuxe’ten Yepyeni Bir Ürün: Super Serum [10]

Fransa’daki eczanelerde yaşlanma karşıtı ürünler ve bakım yağları katerorisinde bir numara(1) olmamızı sağlayan uzmanlığımızı yansıtan Super Serum [10], en ileri yeşil teknolojinin faydalarını ilk kez bir araya getiriyor: Parçalara ayrılmış botanik yağların %100 mikro akışkan enkapsülasyonu. Bu yenilik, binlerce botanik altın kürecik ile aşılanmış doğal hiyalüronik asit içeren benzersiz, temiz formülünün temelini oluşturuyor. Her yaştan tüm kadınlar için üstün performans ve kullanım keyfi sunan bir doğal konsantre: 10 yaş daha genç görünen bir cilt(2).

PERFORMANSIN VE DUYUSALLIĞIN MÜCEVHERİ
Super Serum [10] inovasyonu: NUXE, silikon kullanım ihtiyacını ortadan kaldıran, devrim niteliğinde yeşil bir teknik olan %100 doğal mikro akışkan enkapsülasyon tekniğini ilk kez bakım ürünlerinden birinde kullandı. Bu teknikle parçalarına ayrılmış botanik yağlar, botanik altın inciler formunda, doğal hyalüronik asit ile bir serum bazında, tek tek hassas bir şekilde aşılanmış binlerce mikro kürecik şeklinde doğal olarak kapsüllenir.
İzole edilen ve uygulamaya kadar korunan olan bu iki aşama, bileşenlerin tam gücünü muhafaza etmelerine ve daha etkili olmalarına yardımcı oluyor, böylece ürün cildin yüzey katmanlarına derinlemesine nüfuz ediyor. Ürün cilt ile temasta benzersiz bir duyusal deneyim sağlıyor: Serum dokusunun ferahlatıcı hissi, cilt üzerinde kutsal bir biçimde eriyen botanik yağların mikro küreciklerinin ipeksi hissiyle tamamlanıyor.

KOKUYA DAİR BİR KREŞENDO
Mikro küreciklerin kalbinde özenle korunan koku, uygulama sırasında hafif, taze ve botanik notalarını açığa çıkarır. Canlandırıcı bir öz gibi, ciltle temas halinde aşamalı olarak gelişir. Üst notası, etkisi nane ile bir miktar artırılmış olan galbanum bitkisinin hışırtılı yapraklarını anımsatıyor. Kalbinde, ipeksi yapraklarla bir çiçek resmigeçidi (ıhlamur, gül ve menekşe) ilerler. Misk kokulu tabanın rahatlatıcı hissi, nihayet cildi kadife bir okşama gibi sarar.
 
“SÜPER PERFORMANS”
IN VITRO DENEYLERDE, ÜÇ BOYUTLU MİKRO DERMİSTE ETKİSİ KANITLANMIŞTIR. (1*)
 
Super Serum [10], 10 yaş daha genç görünen bir cilt(2*) için gençlik mekanizmalarını harekete geçirir. Etkileyiciliği, üç boyutlu mikro dermis kullanılan ileri teknoloji ile değerlendirilmiştir. Bu yenilikçi model, cildin işleyişinin gerçekçi bir şekilde taklit edilmesini sağlamak için 10.000’den fazla hücreden oluşur. Araştırmada, tedavi edilmemiş bir mikro dermis, 10 yıl daha yaşlı bir mikro dermis ile karşılaştırıldı (tedavi edilmemiş, sonra Super Serum [10] ile tedavi edilmiş.)
 
OLAĞANÜSTÜ DOĞAL KONSANTRE
 
Super Serum’un [10] vegan formülü, tümü son derece güçlü ve özenle seçilmiş %95 doğal kaynaklı bileşenler içerir. Başka bir deyişle, gereksiz bileşenler içermeyen, temiz yaşlanma karşıtı cilt bakımının “kutsal kasesi”!
 
– Doğal hiyalüronik asit
Bu hyalüronik asit, biyoçeşitliliğe saygı duyan botanik bir biyoteknolojik süreç olan bitkilerin fermantasyonu ile elde edilir. 24 saat sonra, gençlik mekanizmalarını uyarmak için cildin derinliklerine nüfuz eder.
– Parçalarına ayrılmış botanik yağlar
Doğal, silikonsuz bir teknik kullanılarak tek tek kapsüllenirler. En değerli yağ asitlerinden bir seçki ile yeniden birleştirildikten sonra cilt ile mükemmel bir yakınlık sağlarlar.
•Alp Yıldızı Çiçeği’nin doğal hücreleri ile patentli botanik kompleks
Botanik biyoteknolojik bir süreç olan hücre kültürü, Alp Yıldızı Çiçeği’nin doğal hücrelerini bir laboratuvarda küçük bitki parçasından sonsuza kadar çoğaltmak için kullanır. Onların yaşlanma geciktirme etkililiği bir patent konusudur.
Su ve nemlendirici aktif maddeler
 
*In vitro test
(1) IQVIA – Pharmatrend/PharmaOne – Fransa’da Temmuz 2020 tarihine kadar eczanelerde adet bazında yaşlanma karşıtı yüz kremleri ve göz çevresi bakım kremlerinin satışı esas alınmıştır.
(2) In vitro Test.
(1*) 40 yaşındaki ve 50 yaşındaki mikro dermis modelleri.
(2*) In vitro Test.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI