Ana SayfaGüzellikNuxe ile altın ışıltısı

Nuxe ile altın ışıltısı

Fransa’da 2009 yılın ürünü seçilen ve yaratıldığı günden beri markanın en çok satan ürünü olan Huile Prodigieuse’ün hem normal kuru yağ formülü hem de altın parıltıları içeren Huile Prodigieuse OR formülü bulunuyor.

Göz kamaştıran, ışıltılı güzellik…

Yaz güneşini kıskandıracak altın ışıltısını güzelliğinize yansıtmaya hazır mısınız? NUXE Huile Prodigieuse Or Altın Parıltılı Çok Amaçlı Kuru Yağ ile şimdi bu mümkün… Tüm cilt ve saç tipleri için uygun olan NUXE Huile  Prodigieuse Or, içeriğindeki altın ışıltısı veren parçacıklarla cilde doğal ve orijinal bir parlaklık veriyor.  İster beyaz tenli ister esmer ya da bronz olun, cildinizin doğal güzelliğini ışıltıyla ön plana çıkararak sağlıklı görünmesini sağlıyor. Işıltılı etkisini saçlarda da gösteren ürün, cildi ve saçları besliyor, yumuşatarak onarıyor.

Doğal formül ile ekstra bakım…

%30 oranında değerli bitkisel yağlardan oluşan, ayrıca E vitamini içeren NUXE Huile Prodigieuse Or, %95,9 oranında doğal içeriğe sahip. Ürün, formülünde bulunan 6 değerli bitki yağı (Borage, St. John’s Wort, Badem, Kamelya, Fındık ve Macadamia) ile oluşturulan özel kokteyli ile cildi ve saçları besleyerek ekstra bakım gerçekleştiriyor. Kamelya çiçeği ile cildinize ve saçınıza hoş bir koku verirken, kuru bir yağ olduğu için kullanım sonrası rahatsız edici ıslaklık ya da yağlı bir his bırakmıyor. Ayrıca koruyucu ve silikon gibi maddeler de içermiyor.

 “Doğadan Gelen Güzellik” felsefesi ile ürünlerinde nadir bulunan, değerli botanik içerikler kullanarak dünya kozmetik trendlerini yeniden belirleyen NUXE’ün Huile Prodigieuse Or ürünü ile siz de yaz boyunca plajda ya da gece eğlencelerinde güzelliğin altın ışıltısıyla parıldayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI