Ana SayfaGüzellikNoMOR İle Göz Altı Morluklarına Sculpture’da Veda Edin

NoMOR İle Göz Altı Morluklarına Sculpture’da Veda Edin

Sculpture, genetik sebepler, dış etkenler, stres, yorgunluk, uykusuzluk, yaşın ilerlemesi gibi sebeplerle göz çevresinde oluşan halkalar, morluklar ve kırışıklıklara kesin bir çözüm sunuyor; NoMOR…

 

Güray Akar tarafından kurulan, kurulduğundan beri dünyadaki en inovatif, yeni nesil çözümleri Türkiye’de uygulayan Sculpture, İsviçre’deki Hyalual Institute laboratuvarlarında geliştirilmiş bir tedavi protokolü olan NoMOR ile özellikle de gözaltı morluklarına çözüm bulamayanların derdine son veriyor. Daha ilk seansta etkisini gösteren NoMOR iki seans uygulanıyor ve etkisi, kişinin durumuna göre 4 – 6 ay devam ediyor.

 

NoMOR ile Bakışlarınızdaki ve İfadenizdeki Yorgunluğa Son!

Sculptureın uzman doktorları tarafından uygulanan NoMORun, gözaltı morluğu tedavisi, gözaltı torbalarının giderilmesi, hiperpigmentasyonun (renk düzensizliği) düzeltilmesi, dehidrasyonun (su kaybı, cilt kuruluğu) önlenmesi, serbest radikal hasarı tedavisi, kırışıklık ve kaz ayaklarının ortadan kaldırılması, kronik yorgunluk, sağlıksız beslenme, kötü alışkanlıklar ile oluşan yorgun göz görüntüsünün yok edilmesi gibi birçok etkisi bulunuyor. Hyalunorik asit ve süksinik asit içeriğinden oluşan NoMOR’un göz çevresini nemlendirme, cildin enerji dengesini sağlama, cildi olumsuz dış etkenlerden ve serbest radikallerden koruma, cildin yaşlanma sürecini yavaşlatma, elastikiyeti arttırma, renk dengesini iyileştirme gibi ek özellikleri de ilgi çekiyor. CE belgeli (CE 0373), Class 3 sertifikalı, GMP şartlarında üretilen, NoMOR, alerjik reaksiyona yol açmıyor. Hiçbir acı, sızı hissi vermeyen, morarmaya sebep olmayan uygulamadan yaklaşık 1 saat sonra enjeksiyon izleri kayboluyor; kişi günlük yaşamına konforlu bir şekilde devam ediyor.

 

Konusunda uzman doktorları ve profesyonel ekibi ile medikal estetik, estetik cerrahi, dermatoloji, sağlıklı beslenme, zayıflama, epilasyon, saç ve cilt bakımları gibi birçok alanda, en gelişmiş, en yeni nesil tedavileri, en doğru şekilde uygulayan Sculpture, göz çevresindeki sorunlarından kurtularak, yaşının en iyisi olmak isteyenleri NoMOru keşfe davet ediyor.

 

Sculpture Polikliniği

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI