Ana SayfaErkek ModasıNiyazi Erdoğan Pitti Imagine Uomo&#8217da

Niyazi Erdoğan Pitti Imagine Uomo&#8217da

Genç tasarımcı Niyazi Erdoğan, 2012 yaz koleksiyonuyla 14-17 Haziran tarihleri arasında Fortezza da Basso’da düzenlenecek olan dünyanın bir numaralı erkek giyim fuarı Pitti Imagine Uomo 80’e katılıyor. %34’ü yurtdışından olmak üzere yaklaşık 1000 markanın katılımıyla gerçekleşecek fuarda dünyanın en prestijli mağazalarını temsilen 20.000’e yakın satın alma sorumlusu da hazır bulunacak.

Yıldızı parlamakta olan yeni yeteneklerin yer alacağı NEW BEATS alanında, Pitti’nin genç yetenekleri keşfetme konusunda uzman jürisi tarafından titizlikle seçilen genç tasarımcılarla birlikte yer alacak olan Niyazi Erdoğan, koleksiyonunu bu önemli fuarda uluslararası platforma taşıyacak.

Niyazi Erdoğan, Eylül basi Istanbul Fashion Week’te sergileyeceği ve konseptini sır gibi sakladığı 2012 yaz koleksiyonu ile ilgili ilk ipuçlarını paylaştı. Başarılı tasarımcı bu defa, koleksiyonun konseptiyle bağlantılı olarak bizi 1920’lere doğru bir yolculuğa çıkarıyor. İki savaş arası dönemin buhranlı ortamında yeşeren ve sanattan modaya, her alanı etkisi altına alan Art Deco akımının izlerini taşıyan koleksiyon, tasarımcının önceki koleksiyonları gibi ilhamını sokaklardan alıyor. Önceki koleksiyonlarına nazaran daha elegan ve sofistike duruşu dikkat çekiyor. Hardal rengi, kahverengi, siyah, buz mavisi ve elektrik mavisi gibi kontrast renklerin uyumunu keşfeden Erdoğan, bu defa daha dar, vücuda oturan kesim ve formları tercih ediyor. İnce siluetlerin yanında, özellikle üstlerde derin yaka açıklıkları ve bol formlar kullanıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI