Ana SayfaDekorasyonNippon Paint, Trend Beyond Colours Projesi İle Renk Trendlerine Yön Veriyor

Nippon Paint, Trend Beyond Colours Projesi İle Renk Trendlerine Yön Veriyor

140 yıllık tecrübesi ve renkten daha ötesini sunan çözümleriyle Asya’nın lider boya markası Nippon Paint, Trend Beyond Colours 2022-23 projesinin incelik ve özenle oluşturulmuş renklerini, dekorasyon dünyasına sundu.
 
Nippon Paint’in renk trendleri ve araştırmaları alanında 20 yıllık bir deneyime sahip, dünyadaki önemli otoritelerden Colour Hive ile birlikte oluşturduğu Trend Beyond Colours 2022-23 projesi ile, renkler, konseptler ve hikayeler aracılığıyla renk trendlerine yön vermek amaçlanıyor.
 
Proje kapsamında Türkiye’nin önde gelen iç mimar ve tasarımcıları, geniş Nippon Paint renk kaynaklarını, Trend Beyond Colours renkleriyle harmanlayarak kendi renk paletlerini oluşturdular ve tasarımlar hazırladılar.
 
Nippon Paint-Betek Boya Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Arzu Uludağ, Bu yıl Trend Beyond Colours kapsamında, kataloğumuzun da başlığında görebileceğiniz gibi YENİDEN BAŞLA diyoruz. Çünkü geçtiğimiz yıllarda dünyaya bambaşka bir gözle bakmamıza sebep olan küresel olaylar, davranışlarımızda da büyük değişiklikler yarattı. Yeniden Başla; önümüze çıkacak durumlara bizleri hazırlayan, biraz soluklanıp en baştan başlamamız için teşvik eden kolektif bir hareketi temsil ediyor. Farklı sektörleri ve toplulukları geçmişin zincirlerinden kurtarıp, dünyaya yepyeni bir pencereden bakmaları için cesaretlendiriyor” dedi.
 
Renklerin, dünyanın dört bir yanında farklı kültürlere ve yaşam biçimlerine sahip insanları bir araya getirebilecek evrensel bir dil olduğunu hatırlatan Uludağ, şöyle devam etti: “Trend Beyond Colours’da renklerin diliyle YENİDEN BAŞLAmak için ipuçları verdik ve motive edici öneriler sunduk. İyileştiren Doğa CANLAN, Bütünsel Sağlık YENİLEN, Daima Birlikte BAĞLAN, Değerli Anlar YANSIT renk paletlerine ilham verdi ve Türkiye’nin önde gelen iç mimar ve tasarımcıları projeye büyük bir coşkuyla katılıp hayallerini hayallerimizle birleştirdiler.”
 
Nippon Paint’in umut ve motivasyon odaklı Trend Beyond Colours projesi için, Sami Savatlı doğanın iyileştiriciliğinden ve sonsuz enerjisinden ilham alan CANLAN; Yeşim Kozanlı doğanın yumuşak renklerini kullanarak huzuru getiren YENİLEN; Esra Kazmirci tekrar bir araya gelmenin ve beraberliğin neşesini kutlayan BAĞLAN; Hakan Helvacıoğlu ise özümüzü ve kişisel farklılıklarımızı paylaştığımız değerli anlara vurgu yapan YANSIT renk paletleriyle trendleri yeniden yorumladı. Tasarımcılar, renk paletlerini oluştururken Nippon Paint yelpaze kartela, NCS kartela ve özel efektli ürün kartelalarının da dahil olduğu tüm Nippon Paint renk kaynaklarına erişebildiler.
 
Tasarımcı – Hakan Helvacıoğlu Design Co. Kurucusu Hakan Helvacıoğlu: Sen renksin, YANSIT kendini
Hayata tutkuyla dokunacak renk ve dokularla kendini şımartmaya davet eden YANSIT, Hakan Helvacıoğlu’nun yorumuyla her bireyin benzersizliğini vurgulayan bir renk paletine dönüştü. “Görünümümüzle, kişiliğimizle, özgün seçim ve tercihlerimizle farklıyız. İkizlerin bile yüzde 100 benzemediği bir DNA’mız, bir zekamız , bir ruhumuz var. Farklılıklarımız ‘ben’ olabilmemizi sağlıyor. Her birimiz, dünyanın ‘parmak izi’yiz” diyen Helvacıoğlu, Nippon Paint ile işbirliği için şunları söyledi: “Bu projenin insanların iyiliğine yardımcı olduğunu düşünüyorum. Beni bir tasarımcı ve renk uzmanı olarak bir boya markası ile ve özellikle Nippon Paint ile iş birliğine götüren nokta, bu oldu. Onların kapasitesi ve hayali benimkine yakındı. O hayalleri teşvik etmek ve projenin başlangıcından itibaren hayallerimizin örtüşmesi ve bunu da yalnız değil çok sevdiğim meslektaşlarımla, arkadaşlarımla beraber yapmak beni çok heyecanlandırdı. İşi kombine edebilmek, işi çeşitlendirebilmek, çarpanlarıyla daha çoğaltabilmek açısından arkadaşlarımın da katılması ve bu konuda markanın bana güvenmesi çok başarılı bir sonuç doğurdu.”
 
Tasarımcı- Sami Savatlı Design Studio Kurucusu Sami Savatlı: Doğa mavi ve yeşilin çok ötesinde
Doğanın kusursuz renklerini evlere taşıyan CANLAN konseptini yorumlayan Sami Savatlı, Türkiye’de iç mimarlıkta renk kullanımının çok yaygın bir uygulama olmadığını belirterek Nippon Paint iş birliğiyle gerçekten trend yaratacak, sektörü de etkileyecek çok güzel renkler tasarladıklarını aktardı. “Doğa kimi zaman huzur veren sakin renk tonlarıyla kimi zaman da insanı heyecanlandıracak derecede canlı ve çarpıcı tonlarıyla sonsuz bir renk paletine sahip. Mavi ve yeşilin çok ötesinde, kimi zaman coşkulu kimi zaman dingin ama hem her birimize aşina hem de şaşırtıcı. Nippon Paint’le birlikte doğadan ilham alarak renklenmeye, CANLANmaya davet ediyoruz” dedi.
 
İç Mimar- Yeşim Kozanlı İç Mimarlık Kurucusu Yeşim Kozanlı: Etkimiz iyilik olsun
Trend Beyond Colours’ın YENİDEN BAŞLA önerisinin kendisi için heyecan verici olduğunu belirten Yeşim Kozanlı “Hepimizin ortak bilinci gereği iyi olma ve iyilik haline çok kafa yormuş bir iç mimar olarak proje bana çok uygundu. Yıllardır özellikle otel tasarımları alanında çalışıyorum ve iyileşmek, iyileştirmek çalışmalarımda temel motivasyon oldu. Hatta paletimdeki renklerden biri İyilik Mavisi. Çünkü bütün bu çalışmalar iyiliğe sebep olsun istiyoruz hepimiz. Hepimizin ortak çabası böyle zor bir dönemde renklenmek, canlanmak, yenilenmek ve tekrar birbirimize bağlanmak. Bu konseptler gerçekten insanların duygusal ihtiyaçlarına hizmet ediyor. Güçlü bir boya markası olarak Nippon Paint’in gücünü hissetmek benim adıma çok güzel. Hep istediğim bir şeydi renklerle ilgili bir çalışma yapmak ve Nippon Paint’le böyle bir fırsat oldu” dedi.
 
Kozanlı, YENİLEN konseptini “Aradığımız her renk, aslında bize sunulmuş bir bakış açısı ve içimizdeki iyi olma halinin bir yansıması. Bu sebeple, topraktan, sudan, havadan, güneşten gelen yenilenmeyi renk seçimlerimizle deneyim haline getiriyoruz” anlayışıyla yorumladığını ifade etti.
 
İç Mimar- Esra Kazmirci Mimarlık Kurucusu Esra Kazmirci: BAĞLAN hayata
Renklerin bizi yeniden buluşturacak yaşam alanlarını nasıl yaratabileceğini keşfetmek üzerine kurulu BAĞLAN konseptini yorumlayan Esra Kazmirci, proje hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: “Çok değer verdiğim meslektaşlarım ve güvendiğim bir marka olan Nippon Paint bir araya gelince ben de heyecanla Trend Beyond Colours ekibine dahil oldum. Proje katılımcıları arkadaşlarımla güzel bir sinerji yaratacağımızı düşündüm. Öyle de oldu. Zira BAĞLAN konsepti bize diyor ki: İyi vakit geçirin. Kalabalık ortamları sakin veya hareketli bir duyguda tutmak üzere Nippon Paint’in geniş renk kaynakları elbette çok imkan sundu. Bizi yeniden bir araya getiren neşeli bir renk harmonisi sunan BAĞLAN renkleri ‘daima birlikte’ olmak üzere vakit geçirilen alanlara çok yakışıyor.”
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI