Ana SayfaModaNetWork’ten Yılbaşına Özel Kapsül Koleksiyon

NetWork’ten Yılbaşına Özel Kapsül Koleksiyon

NetWork, rafine çizgiler ve ışıltılı detayların hakimiyetindeki dokuz parçalık yılbaşı kapsül koleksiyonuyla 2022’ye iddialı bir giriş yapıyor. Cesur ve dinamik tasarımların yer aldığı özel seçki, minimal hatları göz kamaştıran silüetlere dönüştürürken, sonsuz bir kutlama hissini de beraberinde getiriyor.
 
Siyah, beyaz, bordo ve lacivertin yanı sıra, gold ve silver gibi yılbaşı ruhunu yansıtan renklerin de kullanıldığı koleksiyonda; net kesimleriyle dikkat çeken payetli tulum ve elbiseler, yeni yılı tek parça şıklığıyla karşılamak isteyen kadınlara cesur görünümler vadediyor. Kusursuz kalıplara sahip ceket-pantolon takımları ışıltılı büstiyerlerle mükemmel bir birliktelik yaratırken, siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan deri ceketler tulum ve elbiselere havalı bir dokunuş katıyor.
 
Sınırlı sayıdaki kapsül koleksiyonun vazgeçilmez tamamlayıcıları olan parlak ve mat dokulu iki topuklu sandalet ve bir gece çantası, siyah ve silver renkleri ile NetWork Shoes & Bags koleksiyonunda yerini alıyor. Çarpıcı formlarıyla aksesuar tutkunlarının radarına giren gold kolye, zincir bileklik ve yüzük modelleri de senenin en özel anlarına ışıltılarıyla eşlik ediyor.

NetWork Erkeğinin Yılbaşı Stili
NetWork, 2022’yi stil sahibi erkeklere birbirinden özel alternatifler sunan yılbaşı kapsül koleksiyonuyla karşılıyor. Siyah kadife smokin ceket koleksiyonda öne çıkarken, koyu renk triko ve gömlekler, şal veya kırlangıç yaka smokin takımlarla iş birliği yaparak gecenin en şık görünümlerini belirliyor. Deri ya da blazer ceketlerle kombinlenen siyah denim pantolon ve gömlek modelleri ise sıcak ve samimi bir kutlamanın anahtar parçalarını oluşturuyor.
NetWork Shoes & Bags koleksiyonu, minimal fakat etkili dokunuşlarını yılbaşı gecesine de taşıyor. Parlak dokulu ayakkabı ve kemerler, papyon ve kuşak modelleriyle beraber smokin takımları tamamlarken, bağcıklı mat botlar casual parçalarla mükemmel bir uyum yakalıyor. Aksesuarlar arasında göze çarpan bileklik ve kol düğmeleri de kutlama stilini rafine ve zevkli tasarımlarıyla taçlandırıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI