Ana SayfaYaşamMySize, Nautica İş Birliğiyle Çalıştığı Başarılı Markalara Bir Yenisini Ekliyor

MySize, Nautica İş Birliğiyle Çalıştığı Başarılı Markalara Bir Yenisini Ekliyor

Beden ölçümünde çığır yaratan MySizeID uygulaması, Nautica’nın e-ticaret sitesi üzerinden Türkiye’deki müşterilerinin kullanımına sunuluyor. ‘Denizin ilhamı’ olarak bilinen marka, çok yönlülük ve rahatlık sunarak tüm dünyaya günlük marin stilinde şıklık sunuyor. Denizcilikten etkilenen klasik Amerikan spor giyim markası, MySize’ı tedarik zincirine dahil etmesiyle maliyeti düşürüp verimliliği maksimuma çıkararak iyi bir hizmet sunmayı planlıyor.  
 
Online satışın en önemli unsurlarının başında doğru beden seçimi yer alıyor. Müşterilerin memnuniyetini arttırmak ve online satıcılar için ölçümlemeyi standartlaştırıp tüketicilerin her beden tablosunda doğru bedeni bulmasına yardımcı olarak maliyetlerini azaltmak için yaratılan MySize’ın patentli algoritmaları ve yazılım geliştirme kiti (SDK), iade oranını düşürerek çalıştığı markaların kâr hanesini geliştiriyor. Nautica Türkiye, e-ticaretin dalgalı sularının bilinciyle MySize’ı fırtınayı sakinleştirecek değerli bir araç olarak tanımlıyor.  
 
Nautica Türkiye’nin lisanslı üretim sahibi Eren Group’un dünyaca ünlü French Devanlay Group ile iş birliği yapıyor olması MySize’a portföydeki Lacoste, Burberry ve The Kooples gibi daha çok markayla entegre olma fırsatı sunuyor. MySize, Nautica’nın Aéropostale, Eddie Bauer, and Vince Camuto’nun bulunduğu geniş bir giyim şirketi portföyüne dahil olmaktan dolayı mutluluk duyuyor.

Siz de nautica-tr.com adresinden alışveriş yapmadan önce MySizeID ile doğru beden ölçünüzü öğrenerek iadesiz alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI