Ana SayfaAnne ve ÇocukMuzipo Kids'den Sosyal Mesaj

Muzipo Kids’den Sosyal Mesaj

“Eğlenceli hareket” formatı ile spor algısını çocuklar için yeniden tanımlayan Muzipo Kids, 11 ilde faaliyet gösteren 30 merkezinde çocuklarla buluşurken; sosyal sorumluluk anlayışı doğrultusunda daha kısıtlı şartlar altında eğitim alan çocukların da yanında olmayı amaçlıyor.

Muzipo Kids, bu amaçla başlattığı “Aynı Gökyüzünün Çocuklarıyız” projesi kapsamında ilk olarak Ağrı Doğu Beyazıt Ahmed-i Hani İlkokulu’nda bir hareket alanı tesis etti. Doğu Beyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı’nın, okul yöneticilerinin ve öğretmenlerinin katılmış olduğu açılış töreninde, açılış kurdelesini anasınıfı öğrencilerinden Fatma Çoktin büyük bir heyecanla kesti. Yapılan törenle kullanıma açılmış olan hareket alanında; çocukların denge, koordinasyon ve esneklik becerilerini geliştiren hareket eğitimleri uygulanacak. Bunun yanı sıra çocuklara başarma duygusunu tattıran, onlara özgüven kazandıran etkinlikler gerçekleştirilecek.

Projenin tüm Muzipo merkezlerinde yapılacak olan atölye çalışmalarından elde edilecek olan gelirle ve çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla sürdürülmesi planlanıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI