Ana SayfaModaMunu’dan Sezona İddalı ve Güçlü Giriş

Munu’dan Sezona İddalı ve Güçlü Giriş

İzlandaca dilinde kelime anlamı ‘‘Niyet’’ anlamına gelen Munu, Sonbahar/Kış 2021-‘22 Open-End koleksiyonu ile kendinden emin, maskülen tavrı olan ve özgüvenli duruşuyla daima ileriyi hedefleyen kadınların güçlü ruhlarını yansıtacak tasarımlarla buluşturuyor. Koleksiyonlarında her zaman keskin ve sivri hatlardan ilham alan ve maskülen tavırlar eklemekten hoşlanan Munu, bu koleksiyonunda feminen ve cool tasarımlara da yer veriyor.

‘‘Tek bir koleksiyon 2 farklı stil’’ anlayışı ile ortaya çıkan Open-End koleksiyonu, feminenliği ve maskülenliği harmanlayarak, eklediği koleksiyonda, tasarımların altına  sneakerlar ile kombinlenip daha cool bir stil elde etmenizi sağlarken, deri bir çizme ile de giyerek daha frapan ve şık bir stil elde etmenizi sağlayarak  aynı anda içinizdeki 2 farklı kadın stilini yansıtma fırsatı veriyor.

Sonbahar-kış renklerini yansıtan siyah ve kahverenginin yanı sıra mor ve lila gibi soft renklerinde hakim olduğu bu koleksiyonda, tüvit dokulu kumaştan üretilen elbiseler ve tulumlar yer alıyor. Sezonun öne çıkan parçalarından olan ve maskülen stilin bir simgesi haline gelen vatkalı oversize blazer ceket ve pantolon takımlarda bu koleksiyonda kendine yer ediniyor. Keskin hatlardan oluşan farklı stiller ile de eşleştirebileceğiniz vatkalı crop bodyler, şortlara eşlik ederken, bu sezonun vazgeçilmez parçası olan ve bacak boyunu olduğundan uzun gösteren paçası yırtmaç detaylı pantolonlar koleksiyonun temel parçası haline geliyor.
 
Ürünlerin zamansızlığı sayesinde gündüzden geceye uyarlanabilen tasarımlarla 7/24 üzerinizde taşıyabileceğiniz parçalar, gardırobunuzun en vazgeçilmezi olmaya geliyor!
 
Munu‘nun bu eşsiz koleksiyonunu incelemek ve satın almak isterseniz tek yapmanız gereken www.munuistanbul.com‘u ziyaret etmek!

@munu.istanbul
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI