Ana SayfaGüzellikMucize Bileşen Shea, L’Occitane ile Ciltteki Etkisini Yükseltiyor

Mucize Bileşen Shea, L’Occitane ile Ciltteki Etkisini Yükseltiyor

A sınıfı Shea fındığını kendi çiftçileri ile üreten L’Occitane, daha “temiz içerik” hedefiyle formüllerini en az yüzde 95 doğal kökenli içeriklere sahip olacak şekilde yeniden geliştirdi. Ve ürün gamına 10 dakika bekletilince 48 saat nem veren Shea Whipped Mask ekledi.
 
L’Occitane, yağ asitleri zengini, belki de cilt için dünyanın en mucizevi botanik içeriği sayılabilecek Shea serisini yeniledi. “Temiz içerik” mottosuyla doğal kaynaklı içerik oranını yüzde 95’e çıkardı.
 
Özellikle Omega-3 ve Omega-6 bakımından zengin olan Shea yağının oranı el kreminde yüzde 96’ya, Rich Face Cream, Shea Ultra Rich Body Cream, Shea Body Scrub ve Shea Ultra
Light Body Cream de yüzde 95’e çıkarıldı.
 
Cildi onaran en güçlü maske
Bu ayın en güzel haberi ise, 10 dakika bekletilince cildi 48 saat boyunca nemlendirmeye devam eden yeni maskesi Shea Whipped Mask Cream One Shot. Yüzde 95 doğal içerikle formüle edilen maske, ciltte kuruluğa karşı anında rahatlama sağlıyor. Fransa’da kadınlar üzerinde yapılan klinik puanlama gösteriyor ki, cilt kalitesini yükseltmek, onarmak ve tazelik katmak için arzu nesnesi güzellik ürünleri arasına girmeye aday!
 
Antik çağlardan günümüze saç ve cilt için en mucizevi onarıcı olarak kullanılan Shea yağı, doğal olarak A, E ve F vitaminleri açısından zengin olan Shea ağacının meyvesinden elde edilen bir süper gıdadır. Bu güçlü içerikler, cildi beslemeye, yumuşatmaya ve korumaya yardımcı olur. L’Occitane’ın Shea cilt ve vücut kremleri tüm aileniz tarafından hassas cilde sahip olanlar da dahil kullanabilir. Formülleri en az yüzde 95 doğal kökenli içeriklere sahip olacak şekilde yeniden geliştirdik.  Ayrıca alkolsüz ve cildin doğal PH’ına uyumludur.
 
Shea Whipped Mask  Cream One Shot -Yeni Ürün- Yüzde 95 doğal İçerik
Shea whipped maske krem, ciltte kuruluğa karşı anında rahatlama sağlar. Çok (kuru) ve hassas cilde yanlızca bir uygulamadan sonra  48 saatlik beslenme sağlar.
 
Shea Hand Cream  – Yüzde 96 doğal içerik
Bu formül, L’Occitane temiz içeriğin katı kriterlerini karşılar ve cilt bariyerinin yeniden dengelenmesine yardımcı olur. Dermatolojik gözetim altında test edilmiştir, besler, anında yatıştırır ve ellerinizi günlük saldırganlara karşı korur.
 
Shea Rich Face Cream-Yüzde 95 doğal içerik
Shea yağının yoğun konsantrasyonu sayesinde, cildinize anında rahatlık sunar ve (çok) kuru ve hassas cilde yalnızca bir uygulamadan sonra 48 saatlik beslenme sağlar.
 
Shea Ultra Rich Body Cream –  Yüzde 95 doğal içerik
Kuru ve çok kuru aynı zamanda hassas ciltler için üretilmiş bu krem cildi besler ve yatıştırır. Aynı zamanda cildinizin koruyucu bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur, yumuşaklık ve rahatlık sağlar, cildi yoğun nemlendirir.
 
Shea Ultra Light  Body Cream –  Yüzde 95 doğal içerik
Şaşırtıcı hafif ve köpüksü yapısıyla hassas ciltleri besler, yatıştırır ve yumuşatır. Cildi esnek ve rahat tutar, 24 saate kadar nem sağlar.
 
Shea Body Scrub –  Yüzde 95 biyolojik olarak parçalanabilen bileşenler
Shea yağı ve öğütülmüş Shea fındığı kabukları ile formüle edilen bu kremsi peeling kuru derideki pul pul görünüme engel olur, nazikçe arındırır. Özellikle kuru ciltler için uygundur. Cildin rahat, yumuşacık ve pürüzsüz görünmesini sağlar.  Cildi nemlendirici için hazırlar.
 
En doğal Shea’ya ulaşmanın kısa hikayesi
Shea ağacının fındık vermesi 20 yıldan fazla sürer. Bu ağaçlar Doğu ve Batı Afrika’da yabani olarak yetişir ve bu bölgeye hastır. Çok sıcak ve kuru iklim koşullarına dayanıklıdır. Ve hayatta kalmak için çok fazla suya ihtiyaç duymaz bu nedenle çevreye mükemmel adapte olur. Bu ağaçlar, çölleşmeyi önlemeye, sera gazı emisyonlarını sınırlamaya, vahşi yaşamı desteklemeye ve tabii ki yerel nüfus için gelir kaynağı olmaya yardımcı olur. Shea ağacının tarlaları yoktur, parklarda yetişir, bu nedenle Shea ağacı parklarının korunması son derece önemlidir.
 
L’Occitane’ın birlikte çalıştığı 5 kooperatif ile imzalanan “Sürdürülebilir Toplama Sözleşmesi” sayesinde Shea ağaçlarına herhangi bir gübre, böcek ilacı veya herhangi diğer yapay kimyasallar olmadan, doğal olarak bakılmasını ve böylece biyolojik çeşitliliğin korunmasını sağlar.
1980 yılından beri Burkina Faso’da Kadın Kooperatifleri ile iş birliği içinde olan L’Occitane, “İyilik bir yerlerden başlamalı” dedi ve küçük bir fındık tanesi olan Shea için 2018 yılında RESIST Programı başlattı. Böylece “Kadınların güçlendiği ve toprakların daha verimli hale geldiği bir yolculuk başladı.”

L’Occitane, Shea fındığını satın almak yerine, arada aracılar olmadan kadın kooperatifleri tarafından geleneksel tekniklerden ilham alınan yöntemlerle üretilen Shea yağını kullanır. Böylece bu kadınların becerilerine katkıda bulunur ve becerilerin yaşatılmasına imkan sağlar. Ve ayrıca yağın içeriğini dolayısıyla da ürünlerimizde tam olarak ne olduğunu bilir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI