Ana SayfaMücevherMücevher Severlerin Yeni Tutkusu: VELOVIS

Mücevher Severlerin Yeni Tutkusu: VELOVIS

Tasarımlarında Kapalıçarşı’nın 550 yıllık zanaat ve el işçiliğinin köklerine inen Velovis, ismini volkanları ve balıkları yöneten eski Roma yeraltı tanrısından almaktadır. İlham aldığı hikayeyi, modern tasarım kodlarıyla harmanlayan ve günlük hayatın içerisinde de olmayı benimseyen Velovis’in ilk koleksiyonu FLAME ; kadınların tıpkı ateş gibi hayata sıcaklık ve enerji katmasından ilham alarak hazırlandı..

Kendine güvenen, taşıdığı tek ve eşsiz bir parçayla dahi çevresine katacağı enerjiyle fark yaratmak isteyen mücevher tutkunlarının beğenisine sunulan VELOVIS’in FLAME koleksiyonu; tam 150 parçadan oluşuyor… Sezonun trendlerine göz kırparak özgün tasarımların bulunduğu yeni koleksiyonda; zincir kolyeler, küpe püskülleri, minimal yüzükler, akışkan bilezikler yer alıyor. Hareket halindeki ateşin oluşturduğu silüetlerin kolye, küpe ve yüzüklerle buluştuğu FLAME Koleksiyonu’nda 4 köşeli yıldızlar, girdiği ortamda her daim fark edilen kadınları simgeliyor.

 

Velovis, özgün tasarımlarının hikayesini şu şekilde açıklıyor; ‘’Kadın içinde her duyguyu barındırır… Tıpkı ateş gibi enerji ve tutkuyla da hayata bağlıdır. Aynı zamanda su gibi dingin ve huzurludur… Velovis tasarımlarında kadının bu özünde barındırdığı iki zıt gücün dengesini yansıtmaktadır…’’

 

Velovis’in tüm koleksiyonunu incelemek için www.velovis.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI