Ana SayfaModaMONTBLANC’IN YENİ İLHAM PERİSİ ELIZABETH TAYLOR OLDU

MONTBLANC’IN YENİ İLHAM PERİSİ ELIZABETH TAYLOR OLDU

Montblanc Muses (İlham Perileri) koleksiyonu; kalem kültüründeki derin mirasını dünyada iz bırakan, güçlü ve korkusuz kadınlarla birleştiriyor. Modern “celebrity” kavramının yaratıcılarından olan ve tüm dünyada 20. yüzyılın en ikonik, en etkili kadınlarından biri kabul edilen, aktris ve aktivist Elizabeth Taylor, özel yapım bir kalem ile anılan son ilham perisi oldu.

Dolma kalem, Rollerball Kalem ve Ballpoint Kalem olarak piyasaya sunulan Montblanc İlham Perileri Elizabeth Taylor Special Edition serisi eğlence, kültür, moda ve sosyal sorumluluk alanlarına önemli katkılarda bulunmuş ve hayatını hep tutkuyla sürdürmüş bir kadına adanmış, ışıltılı ve anlamlı bir vefa borcu olarak öne çıkıyor.
Yeni Montblanc İlham Perisi Elizabeth Taylor Special Edition’ın genel tasarımında Elizabeth’in Hollywood’daki oyunculuk kariyerinde zirveye ulaştığı 1950 – 1960’lardan esinlenildi. Gövdenin ve kapağın üzerindeki mermer görünümlü, koyu menekşe rengi lak ise Elizabeth Taylor’ın müthiş gözlerine ve aktrisin en sevdiği renge gönderme yapıyor.  Taylor’ın mücevher tutkusu, kalemin klipsine de ilham olarak ona alışılagelmişin dışında, yüzük şeklini kazandırdı. Platin kaplama koniyi ise 1950’lerin tipik mücevher desenini andıran geometrik işlemeler süslüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI