Ana SayfaErkek ModasıMolton Brown ile Kendinizi Şımartın

Molton Brown ile Kendinizi Şımartın

Günümüzde erkekler de kadınlar kadar bakımına özen gösteriyor. Molton Brown`ın kişisel temizliğine ve bakımına dikkat eden erkekler için birbirinden çarpıcı ürünleri var. işte birkaçı…
Meltem Serinliği / Vücut Şampuanı:  Yabani su nanesiyle vücudunuza ferahlık veren bu çok özel ürün, cildinizi derinlemesine temizliyor ve dış etkilerden koruyor. Teninizdeki çarpıcı meltem serinliğini siz de hissediyorsunuz
Okaliptüs+Zencefil Mucizesi / Vücut Şampuanı: Okaliptüs yağının canlandıran etkisini taşıyan bu harika ürün, yorgun kaslarınızı ısıtıyor, canlandırıyor ve tıkanmış göğsünüzün açılmasını sağlıyor. Canlandırıcı vücut şampuanı ve banyo köpüğüyle bedeninizdeki ağrılar suya karışıyor.
Karabiber Büyüsü / Vücut Şampuanı: Karabiber yağı içeren bu duş jeliyle aromatik bir maceraya çıkabilirsiniz. Kan dolaşımını hızlandıran, bedeninize enerji veren ve vücudunuzu ısıtan bu baharatlı karışım sizi yoğun bir güne kusursuz bir şekilde hazırlıyor.
Suma Ginseng Enerjisi / Vücut Şampuanı: Amazonlar`da yetişen özel suma ginseng bitkisi, ardıç meyvesi, tarçın, meşe yosunu ve sardunyadan oluşan bu özel vücut şampuanı teninizi canlandırıyor, tazeliyor ve kan dolaşımınızı hızlandırarak sizi yepyeni bir güne hazırlıyor. Gün boyu enerji için kusursuz bir seçim.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI