Ana SayfaDekorasyonMobilya Alıp Satmanın En Keyifli Yolu: Dekopasaj

Mobilya Alıp Satmanın En Keyifli Yolu: Dekopasaj

Zamanla her şey değişiyor. Evimizi nasıl dekore etmek istediğimize dair fikirlerimiz de… Birlikte güzel anılarımız olsa da bazı mobilyalarımızı artık yenilemek istiyor ama buna ayıracak ne yeterli vakti ne de parayı bulabiliyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek ikinci el online mobilya pazarı Dekopasaj, 10 binden fazla mobilya ve ev aksesuarını, orijinalinden çok daha uygun fiyata satışa sunarak mobilya alışverişini hem hesaplı hem de keyifli hale dönüştürüyor.
 
Her tarza uygun seçenekler
Hikayeleri ve yaşanmışlıklarıyla vazgeçilmez olan vintage parçaların yanı sıra, hem işlevi hem de görüntüsüyle ilk günkü gibi yeni pek çok mobilya, Dekopasaj’da bir araya geliyor. Seçenekler arasında yer alan byerde bulamayacağınız seyahatlerden alınmış özel parçalar, kişisel koleksiyon ürünleri ve antikacı keşifleri ise Dekopasaj’da gezinen herkesi, keyifli bir mobilya avına çıkarıyor. Dekopasaj’da mağaza stoklarında tükenen ama “Benim evimde mutlaka olmalı” dediğiniz ürünlere de rastlayabiliyorsunuz.
 
Nakliye ve montaj desteği
Kullanmadığınız eşyalarınızı yok pahasına elden çıkarmak yerine, hızlı şekilde ve değerlerine satma fırsatı sunan Dekopasaj, ürün ilanlarından hiçbir ücret talep etmiyor. Yapmanız gereken tek şey, satışa çıkarmak istediğiniz ürünün fotoğrafını çekip, özelliklerini anlatan bir açıklamayla, Dekopasaj’da ilan oluşturmanız. Eşyalarınızı eş zamanlı olarak bir depoya kaldırmak isterseniz  90 güne kadar, Dekopasaj depolama alanını kullanabiliyorsunuz. Satın aldığınız ürünü adresinden alıp size ulaştıran Dekopasaj, dilerseniz montaj desteği de sağlıyor.
 
Güvenli alışveriş
İade garantisi ve havuz hesabıyla ödeme güvencesiyle güvenilir bir alışveriş ortamı sunan Dekopasaj, ürününü satan kişiye, siz ürünü teslim aldıktan 48 saat sonra ödeme yapıyor. Böylece ürünle ilgili beklenmedik bir sorunla karşılaştığınızda, bu süre zarfında iadesini talep edebiliyorsunuz.
 

Hayalini kurduğunuz evi döşemek için artık beklemenize gerek yok. Dekopasaj’daki binlerce seçenek arasından tarzınıza ve bütçenize en uygun mobilya ve aksesuarları seçip yeni hayatınıza “merhaba” diyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI