Ana SayfaGüzellikMisbahçe'nin Yeni Üyesi: Güçlendirici Besleyici Aktif Tırnak & Kütikül Serumu

Misbahçe’nin Yeni Üyesi: Güçlendirici Besleyici Aktif Tırnak & Kütikül Serumu

Zayıflamış, çatlamış, hasar görmüş tırnak ve kütiküllerinizin de bakıma ihtiyacı var! Son yıllarda yaygınlaşan uygulamalardan olan tırnak tasarımı, kalıcı oje uygulamaları ve tırnaklarınızın maruz kaldığı her türlü zararlı kimyasala bağlı olarak tırnaklarınız ve tırnak etleriniz güçsüzleşir, cansızlaştır ve nemini yitirebilir. Misbahçe’nin bitkisel aktif bileşenler, %100 doğal sabit ve uçucu yağlar ile zenginleştirilen yeni ürünü Güçlendirici Besleyici & Aktif Tırnak & Kütikül Serumu tırnak ve kütikül bakımında kullanıcılara ihtiyaç duyduğu bakımı sunuyor!

 

Uzun süre havasız kalan tırnaklarda sararma ve incelme gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. Bu serum, içerdiği fark yaratan Damla Sakızı aktif bileşeni sayesinde zayıflamış tırnakları güçlendirerek kırılmasını önlüyor, uzamasını teşvik ediyor.

 

Ayrıca, Güçlendirici Besleyici & Aktif Tırnak & Kütikül Serumu kuruyan kütiküllere yönelik içerdiği Hibiskus özü sayesinde sertleşmiş ölü derileri atmaya ve yumuşatmaya yardımcı oluyor. Güçlü ve esnek tırnaklar için bakım yapıyor ve manikürün uzun ömürlü olmasına yardım ediyor.

 

İçerdiği bitkisel Skualan, güçlü antioksidan etkili Jojoba, Tatlı Badem, Zeytinyağı ve Argan Yağı ve E vitamini ile birleşerek tırnak ve kütiküllere yoğun nem ve vitamin takviyesi sağlıyor, derinlemesine besliyor. Tırnak yüzeyindeki matlığı yok ederek tırnaklardaki çukur görünümü azaltmaya yardımcı oluyor. Pürüzsüz bir dokuya sahip tırnak ve tırnak etleri için koruyucu bir bariyer oluşturuyor.

 

%100 saf Neroli, Çay Ağacı, Limon ve Lavanta Uçucu Yağları ile zenginleştirilmiş formülü, tırnaktaki soyulmaları engellemeye yardımcı olurken tırnak etlerini rahatlatıyor. Tırnak sararmalarını elimine ediyor, kırılmaları önlemeye destek oluyor ve tırnak etlerini yumuşatıyor. Zayıf ve hassas tırnakları sertleştiriyor.

 

Gün içinde ihtiyaç duydukça yineleyebileceğiniz bu serumu, tırnaklara ve tırnak etinin birleştiği kısımlara masaj yaparak uygulayabilir, ek olarak manikür öncesinde ve sonrasında, oje ve nail art gibi uygulamalar öncesinde de kullanabilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI