Ana SayfaAnne ve ÇocukMiniklerden İlham Alan Bir Hikaye: Miela Kids

Miniklerden İlham Alan Bir Hikaye: Miela Kids

Miela Kids dünyaya gelen çocukların mutlu, doğal, konforlu ve en önemlisi de hayal güçlerini destekleyen bir ortamda büyümelerine çok önem veriyor. Bu nedenle koleksiyonlarında yer alan kumaşların yüksek kaliteli pamuk olmasına, modellerin rahat ve çok amaçlı olmasına dikkat ediyor. Tümünde yalınlık ve rahatlığın ön plana çıktığı koleksiyonlarında zıbınlar, tulumlar, battaniyeler, dekorasyon ürünleri, müslin ürünler, çok amaçlı çantalar, organizer keseler ve Miela Kids’in yeni göz bebeği çoraplar yer alıyor.

 

Miela Kids, her yerde kullanılabilme/giyilebilme özellikli ürünleriyle sürekli bebeklerin ve annelerin yanında!

Anneler, 4 kat dokuma müslinden üretilen çok amaçlı ve çift taraflı örtülerini denizde, yolculukta, parkta, evde her daim yanlarından ayırmak istemiyorlar. Basic koleksiyonları hem evde hem dışarıda rahatça giyebilecek şekilde yumuşacık ve rahattır. Çift taraflı ceketleriyle tek ürün alarak iki kombin yaratabilirler. Çok amaçlı çantaları, organizer keseleri düzen arayan annelerin işlerini her zaman kolaylaştırır.

 

Girişimci ruhlu bir anne tarafından kurulan anne ve bebeklerin başta tekstil olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını pratik bir şekilde en doğal ürünlerle karşılamak isteyen Miela Kids bu doğrultuda bünyesinde kardeş markalara da yer veriyor. Miela Kids çatısı altında şu an için 50 farklı marka bulunuyor ve Miela Kids hikayelerine ortak olacak yepyeni markaları bünyesi altına toplamaya hızla devam ediyor.

 

Markanın amacı; tutkulu bir annenin hamileliğinde başlayan bu hikayeyi rahat, doğal ve çok amaçlı ürünlerle gün geçtikçe genişleterek miniklerin hikayelerine bir noktada ortak olmak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI