Ana SayfaYaşamMiami'nin Vip Lüksü " Living Room" İlk Defa Bodrum Mandarin Oriental'de Açıldı

Miami’nin Vip Lüksü ” Living Room” İlk Defa Bodrum Mandarin Oriental’de Açıldı

1980 yılında Fransa’dan
Amerika’ya Giorgi Armani’nin ilk erkek kategorisindeki Fashion modeli olarak New York’da işe başlayan Eric Milon, daha sonra kendini Fransa’nın güneyinde gibi hissedeceği Miami şehrine geliyor ve burada ilk olarak kardeşleriyle restoran işine başlıyor. Zaman geçtikçe dünyanın en ünlü starlarıyla yakın arkadaş olan Eric Milon, retoran işini ilerletip lounge ve kulüpler açmaya başlayarak o yılllarda Miami’ye gece hayatını getiren isim olarak anılıyor. Lounge, gece kulübü, beach kulüp olarak sürekli iş geliştiren Milon, Miami, Las Vegas ve New York şehirlerinde, dünya starlarının, kendlerini evlerinde gibi hissedeceği oturma odası konseptli LİVİNG ROOM’U açarak her şeyin 1990 yılında başlamasına sebep oluyor. Living Room markası bir anda dünya yıldızlarının vazgeçilmez mekanı haline gelerek bir dünya markası haline geliyor.. 
 
Aynı yıllarda Amerika’ya, otelcilik ve turizm bransının 1 numarası olan New York Cornell Üniversitesi’ne gelen dünyanın en ünlü işletmecileri arasında gösterilen  Sami Kohen ile yolları kesişen Living Room yolculuğu böylelikle uzun yıllar Eric Milon ve Sami Kohen ortaklığında 25 yıllık bir dünya mekanının temellerini atıyor.
 
Miami, Las Vegas ve New York’un  ardından Türkiye kıyılarına gelmeye karar veren dünya starlarının mekanı Living Room ilk defa 2022 Haziran ayında Bodrum Mandarin Oriental Hotel’de ülkemize gelerek adeta ülkemizde lounge ve kulüp anlayışına yeni vizyonlar getiriyor.
 
Living Room ortaklarından Eric Milon; yakın zamanda ortağım Sami Kohen ile İstanbul ve Bodrum seyahatleri yaptık. Daha öncesinden Bodrum Mandarin Oriental’de açtığımız Atelier Di Carne, dünyaca ünlü Chef Dario Cecchini ile çok başarılı bir ivme kazandı ve ben de hem Bodrum’a hem de Mandarin Oriental aurasına aşık olmuştum. Living Room, benim Miami’deki ilk başarılı markamdı ve çok fazla dünya starı müşterimiz vardı ve bu markanın Miami dışına çıkasına ülkemize de kazandırılmasına elbette Sami Kohen sebep oldu.
 
Türkiye’de böyle bir yatırım yaparken ne zorluklar oldu? sorusunu yönelttiğimiz ünlü işletmeci Sami KOHEN;
35 sene ülkemden ayrı kaldıktan sonra Tocana’nın 200 yıllık tarihine hakim olan dünyanın en ünlü kasabı chef Dario Cecchini ile Bodrum’da yatırım kararı aldık ve muhteşem bir ekip kurarak Stephen Dupoux ve Thanx Mimarlık Zeynep Ilıcalı ile güçlü bir yatırıma girerek kolay olmayan şeyleri ekipçe başardık. Mandarin Oriental içindeki Atelier Di Carne 2022 yılında dünyanın en iyi restoran ve barı ödülü için aday gösterildi.. Tabii ki tüm bu süreçlerde dünyayı vuran pandemi süreci ile de çok zorlu bir savaş da verdik. 
 
Living Room Miami müşteri kitlesini ve kimlere hitap ettiğini de merak edenler için de bu soruyu Miami’ye gece hayatını getiren isim Eric Milon’a soruyoruz
 Livingroom Miami konseptini, misafirlerinin kendilerini kendi everinin oturma odasında gibi hissetmeleri için yarattıklarını söylüyor Milon.. Açıldıktan kısa bir süre sonra  sinema, müzik ve sanat alanında dünya starlarını ağırlamaya başlayan mekan tamamen konuklarının özelini ve rahatlığını düşünme üzerine kurgulanmış durumda.. Bu yüzden de Bodrum’da Mandarin Oriental Hotel’i tercih ettiklerini dile getiren Eric MİLON şimdiden ilgiden gayet memnun olduğunu dile getiriyor.  .
 
Dünyaca ünlü DJ, Müzik, Eğlence ve inanılmaz lezzetler.. 
25 yıldır dünyanın en ünlü starlarına ve mekanlara DJ performansıyla farklılık katan JP RIGAUD, bu sezon Living Room’a transfer ediliyor Eric Milon ve Sami Kohen tarafından..
 
Living Room’da yan masanızda bir dünya starı görürseniz sakın şaşırmayın..

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI