Ana SayfaErkek ModasıMevsim Geçişlerinde Şıklığın ve Rahatlığın Sırrı: Gömlek Ceketler

Mevsim Geçişlerinde Şıklığın ve Rahatlığın Sırrı: Gömlek Ceketler

Yazlık kıyafetlerimiz ile kışlık kıyafetlerimizin dolapta üst üste durduğu ve kararsız kaldığımız bu günlerde aniden ısınıp soğuyan, bir günü ötekini tutmayan havalarla birlikte ne giyeceğim sorusunun en çok sorulduğu dönemdeyiz. Montlar kalın, tişörtler ince geliyor değil mi? Mevsim geçişlerinin kurtarıcısı gömlek ceketler ile hem şık hem de güvende hissetmek mümkün. DeFacto’nun ilkbahar erkek koleksiyonunda yer alan gömlek ceketler gardırobunuza sıcak bir dokunuş katıyor.
 
  

Havalar bir sıcak bir soğuk, nasıl giyineceğini bilemiyorsun. Daha çok bahar aylarında yaşadığımız “Şimdi ne giysem?” sorusuna DeFacto hem şıklığından hiç ödün vermeyen hem de rahatlığına düşkün erkekler için cevaplıyor. Yalancı baharı yaşadığımız şu günlerde DeFacto’nun ilkbahar erkek koleksiyonunda yer alan gömlek ceketler hiç kuşkusuz erkeklerin en büyük kurtarıcılardan biri olacak. Sezonun ruhuna renk katan beyaz, krem, lacivert, hardal ve kiremit rengindeki gömlek ceketler, tişört ve denim pantolonlarla kombinlendiğinde hem ofis hem de günlük stil için kusursuz bir tercih oluyor.
 
Terlemek ve üşümek arasında gidip gelen mücadelende sağlıklı ve şık bir tercih olan gömlek ceketlere www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşmak mümkün.

 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI