Ana SayfaMagazinMerve Sarı: Zenginleştiren erkek severim!

Merve Sarı: Zenginleştiren erkek severim!

Merve Sarı, Esquire Dergisi’ne verdiği röportajda, hakkında merak edilenlerin hepsini yanıtladı.

Erkek dediğin beni zenginleştirmeli

Yarışmada hakkımın yendiğini düşünmüyorum. Bu saatten sonra hakkımın yendiğini iddia edersem ve bununla gündeme gelirsem, kalitem düşer. Buna kafa yormak yerine, sunulan fırsatları değerlendirmeyi tercih ederim. Hayat neyi gösterir bilemem; iyi projelerde olmak istiyorum. Kaliteli rollerde yer almak, kimlerle oynadığımdan daha önemli. Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat gibi isimleri severek izliyorum.

Modellikte yükselmek çok kolay değil. Hele şu dönemde, bu ülkede… Modellik düşüşte; yapılan defilelerin sayısı, her yıl daha da azalıyor. Dolayısıyla ben de kendime sunuculuk ya da oyunculuk alanlarında hedefler belirliyorum. Playboy’ların hedefi olmamak için ortalıkta fazla görünmemeye  çalışıyorum. Çünkü insanların, beni yanlış etiketlemesini istemiyorum. “Playboy” olarak tabir
edilen erkeklerle adımın yan yana anılması bana çok zarar verir. Ayrıca gece hayatını hiç sevmiyorum.

Ciddi bir ilişkim olmadı

Ne kadar ideal erkeğin özelliklerini sayarsam sayayım, bu özelliklerin dışında kalan birine âşık olabilirim. Öyle çok ciddi bir ilişkim olmadı. Ama bir erkeğin dürüst ve sadık olması benim için önemlidir. Bir de dişlere çok önem veririm; düzgün dişleri olan erkekler hoşuma gider. Sosyal ve kültürel anlamda bana bir şeyler katabilen, beni zenginleştiren erkekler ilgimi çeker. Yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum. Ama yaşıtlarıma baktığımda onlarda bu olgunluğu  göremiyorum. Pek çok durumda çocukça tepkiler veriyorlar. Böyle olunca da hoşlandığım erkeğin yaşı biraz büyük oluyor.

30’umda evli ve çocuklu olmak istiyorum. Mutlu ve huzurlu bir yuva için her şeyi bir kenara itebilirim. 30’lu yaşlarıma geldiğimde evli ve çocuk sahibi bir kadın olmak istiyorum. Bence bu, bütün başarılardan daha önemli.

HaberTürk

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI