Ana SayfaAstrolojiMerkür'ün Koç Burcuna Giriş Yapması Ülkemizi Nasıl Etkileyecek?

Merkür’ün Koç Burcuna Giriş Yapması Ülkemizi Nasıl Etkileyecek?

Satürn bilgi, teknoloji demektir. Teknolojide hızlanmamıza olanak tanıyacak bir sürece girdiğimize değinen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, hayatımıza hız, eylem ve coşku katmak istediğimiz zamanlardayız. Durmak bize göre değil. Bu dönemde çabuk öğrenir, çabuk algılarız diyor ve ekliyor:

 

Fakat hızlı gitmenin getirdiği olumsuzluklara da dikkat etmemiz gerekir. Bu dönem kazalar artabilir, ev içinde yaralanmalara dikkat etmek gerekir. Bol bol terlemeye önem göstermemiz gerekiyor. Ev içi idmanlar, sporlar yapmak ve ateş enerjisini çalıştırmak bize zihnimizi sakinleştirmek adına güç verebilir.

 

Yaratıcı fikirlerle donatacağız kendimizi. Hedefe gitmek için daha cesaretli davranacağız. Çabuk çözümler üretmeyi deneyimleyeceğiz. Satürn’ün uyumlu açısı bana tedavinin daha hızlı geleceği konusunda umut veriyor.

 

Bu dönem tek başımıza kalsak da insanlarla fikir düzeyinde bir arada olmaya önem göstermeliyiz. Tek başımıza savunduklarımızı öne çıkartmak yerine birlik olarak tartışmalı, hak vermeli, burnumuzun dikine giderek aceleci kararlar almaktan vazgeçmeliyiz.

 

Ülke haritamızla birlikte değerlendirdiğimizde ülkemizin adalet temalarını gösteren gezegen sembolleri ile bu durumun birleştiğini görüyoruz. Hapishanelerle ilgili ve mahkeme, yargı süreçleriyle ilgili Merkür Koç dönemi boyunca yeni yaptırımların gelmesi çok olası.

 

Bu konularda yeni yasa düzenlemeleri ve sunumu gerçekleşebilir. Uygulamaya geçiş ise bir ileriki tarihte oluşabilir. Ekonomik anlamda da değerlendirmeliyiz çünkü Merkür, kadim astroloji öğretilerinde takas, ticaret ve tüccarlıktan bahseder.

 

Ticaretin hızlandığı bir zamana gireceğiz fakat kontrol etmekte zorluklar oluşacak. Ani para girişleri, çıkışları, düşünmeden yapılan satışlar vb. gibi süreçlerle karşı karşıya kalabiliriz. Riskli yatırımlardan ve harcamalardan uzak durmamız gereken süreçte olduğumuzu hatırlayalım fakat neler yapabileceğimizle ilgili iletişimimizi güçlendirebileceğimiz bir süreçte olduğumuzu bilerek bu durumu lehimize çevirmeyi ihmal etmeyelim.

 

Merkür, kısa seyahatleri, arabuluculukları ve kargoları anlatır. Bu süreçte belirttiğim konularda hızlanacağımız için karışıklıklara açık olmalıyız. Yanlış adresler, yanlış tüketim artabilir. Seri üretim ve hızlı tüketimle baş başa kalabiliriz. Yine ticari konularda kurnazlık yapan esnaflarla, karaborsa durumlarıyla karşılaşmamız olası. Silahların patlaması, kolluk kuvvetlerimize, bizi savunmak için gece gündüz çalışan polislerimize yönelik saldırılar artabilir. Çok dikkatli olmamız gerekir. Ülke haritamız üzerindeki yansımasıyla değerlendirdiğimizde ise tüm bu konularla ilgili hükümetin koyu yasalar koyacağını, sert yaptırımlar uygulayacağını da belirtmekte fayda var.

 

Durumu lehimize çevirmek her zaman bizim elimizde. Unutmayın ki gezegenlerin değil, bizim irademiz, seçim özgürlüğümüz var.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI