Ana SayfaMücevherMavi pırlanta ile özel bir tasarım

Mavi pırlanta ile özel bir tasarım

Ünlü yazar Ernest Hemingway, yakın dostu Marlene Dietrich için, “O sesiyle bile kırabilir kalbinizi, ama sonra bir tek sözcükle iyileştirir yaralarınızı” diyordu. Soğuk yüzü, gizemli ifadesi, anlamlı bakışı ile Marlene Dietrich, bugün bile dünyada benzersiz bir güzelliğin simgesi.

Tasarımcı Naci Şenocaklı, dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü aktristlerinden olan Marlene Dietrich’i düşünerek tasarlamış olmasa da, hazırladığı özel tasarım yüzük, gizemli, baştan çıkartan ve sıra dışı özellikleriyle adeta Mavi Melek gibi…

Diamond by Naci Şenocaklı’nın 2010 Koleksiyonu, göz alıcı kolyeler, yeni modellerle yaratılan alyans ve tektaş seçenekleri ve çarpıcı “İstanbul” tasarımları ile dikkat çekiyor.

Koleksiyonda, görenlerin dönüp bir daha baktığı özel bir mücevher var. Beyaz altın üzerine az bulunan ve pahalı bir taş olan mavi pırlanta ile yaratılan yüzük,  benzersiz bir mücevher taşımak isteyenler için hazırlanmış.

Türkiye’de pırlanta deyince akla gelen ilk isim olan Naci Şenocaklı’nın, fiyatı 22 bin 380 Dolar olan bu farklı mücevheri, sadece iyi taşıyabileceğine inandığı birine satmak istediği biliniyor. Dolayısıyla bu özel mücevhere kimin sahip olacağı büyük bir merak konusu…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI