Ana SayfaErkek ModasıMaurice Lacroix Les Classiques Chronographe Automatique

Maurice Lacroix Les Classiques Chronographe Automatique

Zamanı sadelik ve karşı konulmaz bir estetikle buluşturan veML 112 kodlu makinesiyle zaman konusunda en ufak bir şüpheye yer bırakmayan Les Classiques Chronographe Automatique, ustaca yerleştirilmiş kronograf göstergeleriyle fonksiyonelliği öne çıkarıyor ve klasik tasarımı ile güç ve zarafeti çağrıştırıyor. Geçmişin izlerini taşıyan bu saat, nostaljik bir görünümü farklı bir yorumla günümüze ulaştırmak için tasarlanmış. Malzeme ve renk seçimleri ise Maurice Lacroix estetiğini gözler önüne seren kusursuz birer detay olarak saat tutkunları ve nostaljik tasarım meraklılarının yeni gözdesi haline gelecek. Geçmişten bugüne gücünü koruyan klasik tarz, Les Classiques Chronographe Automatique modeli ile sadelik tutkusunun altını çizmeyi başarırken özellikle de göstergelerindeki yalınlık ile dikkat çekiyor.

41 mm çapındaki paslanmaz çelik kasa, 4 ayrı kadran alternatifiyle sunuluyor. Gümüş , mavi ve siyah rengin asaleti ile büyüleyen bu özel saatler, Superluminova özelliği sayesinde karanlıkta bile kolayca okunabilen göstergelere sahip.
Kusursuz bir uyum, seçkin bir imza… Les Classiques Chronographe Automatique koleksiyonu ile yenilikçi ve sıra dışı tasarımlarıyla adından söz ettirmeye devam eden Maurice Lacroix, aksesuarda klasik tarzdan vazgeçemeyenleri ilk bakışta yakalayacak ölümsüz bir ruh taşıyor

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI