Ana SayfaErkek ModasıMaskülen erkek model modası

Maskülen erkek model modası

The Times’a göre erkek modellerde maskülenlik trendi yükselişe geçti. Bu trendin yükselişte olma nedeni olarak The Times bazı açıklamalar yaptı. 

Bu nedenlerden ilki ekonomiydi. Maxim’in editörü Joe Levy erkeklerin oldum olası işleriyle tanımlandıklarını fakat şu anda işleri olmamasının veya olmaması korkusunun onları kendilerini başka şeylere göre tanımlama ihtiyacını doğurduğunu söylüyor. Bu nedenle olayın, eski zamanlarda erkekliğin veya erkek olmanın anlamının ne olduğuna döndüğünü belirtiyor. Bunun sonucunda da erkeklik tanımı eskiye yani, büyük seksi kaslara ve bunları işleri düzenlemek için kullanmaya döndü.  

 

The Times bir başka neden olarak da Jon Hamm’ı gösterdi. Canlandırdığı erkeksi Don Draper karakteriyle bütün kadınların kalbini fetheden Hamm’ı gören erkekler aynı onun gibi olmak için kolları sıvadı.

 

Ama bu modellerin revaçta olma nedeni sadece kadınların masülen erkekleri daha seksi bulması da olabilir. Sonuçta kadınlar yanlarında kendilerinden daha zayıf veya kilo konusuna kendilerinden daha fazla kafayı takmış bir erkek görmek istemezler. Kadınlar ağaç kesebilen, onları taşıyabilen, ne kadar güçlü olduğunu gösteren erkekler isterler. Ama unutmamak gerekiyor ki, her alışveriş yapan maskülen erkeğin arkasında, soyunma odasında giydiği kıyafetin erkeksi durup durmadığını onaylayan bir kadın vardır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI