Ana SayfaYaşamMasajınızı adada mı ormanda mı istersiniz?

Masajınızı adada mı ormanda mı istersiniz?

Golden Key Bördübet The Sunday Times Gazetesi’nin hazırladığı listeye göre “Avrupa’nın En Gözde 100 Oteli” arasında gösteriliyor. Golden Key Bördübet, SPA’sıyla da müdavimlerinin A listesinde.

Balayı tatilinde bedeninizi ve zihninizi dinlendirmek için, istediğiniz yerde masaj yaptırmanız mümkün. Golden Key Bördübet’te masajınızı ormanın içinde yer alan SPA’da veya otelin özel adasında yer alan kabanada, denizin ve doğanın saflığını içinize çekerek yaptırma imkânınız bulunuyor. Aroma terapi esnasında arzu ettiğiniz aroma, otelin organik bahçesinden toplanmış turunç, lavanta ve bademin esansından elde ediliyor.

6 çeşit masaj

Golden Key Bördübet SPA’da re-balancing, aromaterapi, klasik masaj, selülit masajı, anti stres masajı, bölgesel masaj olmak üzere 6 çeşit masaj sunuluyor.  Re-balancing derin doku masajı eklem rahatlatma teknikleri ve yoga esnetmelerinin birleştirilmesiyle uygulanıyor ve beden ve ruhun ideal dengesini yeniden keşfetmeyi sağlıyor. Masaj, Rolfing, Duruşsal Bütünleştirme, Shiatsu, Trager, Feldenkrais ve Cranio Sacral, Wilhelm Reich, Peter Levine gibi ünlü ve temel iyileştirici antik ve yanısıra bilimsel teknikleri kullanıyor. Re-balancing seansında ulaşılan derin meditasyon sayesinde bedenin, zihnin baskısından kurtularak doğuştan getirdiği kendini yenileme ve iyileştirme mekanizmalarını tetikleniyor. Masaj esnasında eklemlere uygulanan nazik yuvarlamalar ve ritmik hareketler bedeni rahatlatarak derin bir etki yaratıyor. Masajdan sonra hissedilen “denge” duygusu sizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü kılıyor.

Siz de bu eşsiz masajı deneyimlemek isterseniz (0252) 436 92 30  no’ lu telefondan  Golden Key Bördübet’i arayarak SPA için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI