Ana SayfaDüğünMartha Stewart Weddings Kış 2017 Sayısı Bayilerde

Martha Stewart Weddings Kış 2017 Sayısı Bayilerde

En sevdiğimiz düğün dergisinin en yeni sayısı yine dopdolu.

“En çılgın gelinler! Sanki daha dün yazmıştım sonbahar gelinlerinin ihtişamını, bir yıl geçmiş üzerinden. Zaman öyle hızlı geçiyor ki kendimizi, “Ne zaman bunlar oldu?” diye düşünürken buluyoruz. İşte düğün hazırlıkları yaparken de öyle. Zaman akmıyor, resmen uçuyor! Bu nedenle yavaş yavaş ve tadını alarak hazırlık yapmak en doğrusu. 

Organizasyonu doğru atlatabilmeniz için uygulamanız gereken dört adımı yazdık, üzerine de kaçınmanız gereken 10 hatayı ekledik. Tavsiyem, dergiye bunu okuyarak başlayın. Uzman önerilerinde de gelinlikten müziğe, prodüksiyondan saça, makyajdan fotoğrafa kadar bütün ipuçlarını bulacaksınız. 

Bu yılki gelinliklerde asimetrik etekler ve renkler ön planda. Benim favorim, üç boyutlu makrame işler. Zaten çılgın bir gelinlik fikriniz varsa, işte tam zamanı! Unutmadan, sonbahar kış aylarında evlenenlerin dikkat etmesi gerekenleri de bir dosyada topladık. Ayrıca üç farklı konsepte uygun, üç etkileyici mekandan çarpıcı örnekler de sunduk. Herkes yaz düğünü planlarken siz, “Kış Masalı” dosya konumuzdaki fotoğraflara ve detaylara bayılacak, düğününüzü kış aylarında karın ışıltısı altında yapmak isteyeceksiniz. 

Renk paletimize, buketlerde ve pastalardaki örneklere, 2017 akımlarına bakmadan karar vermeyin. Hepsine baktıktan sonra birbirinden özel gelinlik sayfalarında kaybolabilirsiniz.  Bir tavsiye: Evet koşturması çok oluyor, kararsızlık ve hatta tartışmalar yaşanıyor ancak hayatınızın en heyecanlı dönemlerinden birindesiniz. İşte bu yüzden hiçbir şeyin canınızı sıkmasına izin vermeyin. Çok mu daraldınız? Açın sizlere önerdiğimiz balayı rotalarına bakın ve yapacağınız o harika tatili düşünün… “

Zeynep Orberk – Martha Stewart Weddings Genel Yayın Yönetmeni

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI