Ana SayfaAnne ve ÇocukMarks & Spencer'dan Ruhu Özgür Olan Çocuklara Okula Dönüş Koleksiyonu

Marks & Spencer’dan Ruhu Özgür Olan Çocuklara Okula Dönüş Koleksiyonu

Marks & Spencer birbirinden işlevsel ve akıllıca detaylarla süslenmiş geniş okula dönüş koleksiyonu, pek çok ihtiyaca aynı anda ve hızlı ulaşmayı isteyen aileler için vazgeçilmez adres oluyor. Üstelik 29 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında tüm Marks & Spencer mağazalarında ve marksandspencer.com.tr’de geçerli tüm çocuk sezon ürünlerinde 2. Ürüne %40 daha az öde fırsatı ile okul alışverişi artık daha rahat.

Marks & Spencer’ın ruhu özgür çocuklar için hazırlanmış renkli ve eğlenceli koleksiyonunda  hem çocukları hem de aileleri okula dönüş heyecanı bekliyor. Koleksiyon, çocukların okulda da içlerindeki enerji ve yeteneği sergileyebilmesi için birbirinden işlevsel ürün özellikleri hazırlanarak anne babaların hayatını kolaylaştırıyor.
Çocuklarını okulun ilk gününe eksiksiz hazırlamak isteyen ailelelerin vazgeçilmez adresi Marks & Spencer’ın okula dönüş koleksiyonunu 9 Eylül’e kadar geçerli 2. Ürüne %40 daha az öde fırsatı ile keşfetmek için tüm Marks&Spencer mağazalarına ve marksandspencer.com.tr’ye davetlisiniz!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI