Ana SayfaModaMarks & Spencer ile renkli bahar

Marks & Spencer ile renkli bahar

İlkbahar -Yaz Koleksiyonunda dikkat çeken temalar,  hafif kabartmalar ve fırfırlarla süslenmiş omuz vatkaları ile 80’li yılların sert kesimli stilinin tamamen zıddı. Marks & Spencer bu sezon kozmetik tonları, nazik çiçekleri ve etnik baskıları ön planda tutuyor. Koleksiyonda aksesuarlar çok önemli bir rol oynuyor. Büyük boy, renkli omuz çantalarından, parlak renklerde klasik hafta sonu  seyahat çantalarına kadar her boy çanta bulmak mümkün.  Kemerler,  bilezikler ve kolyeler de kıyafetleri tamamlayıcı aksesuarlar olarak  dikkat çekiyor.

Beyaz,  gümüş, sarı ve gelincik kırmızısı  gibi renklere dikkat çeken koleksiyonda, 90’lı yılların dans kıyafetlerinin esintisi hissediliyor. Süslü omuzlar, jarse çizgili üst parçalar ve şortlar sezonun olmazsa olmazları…

Lüks kumaşlar ve kesimlerle zarif ve sınırsız parçalar sunan sofistike ve stil sahibi Autograph Koleksiyonunda,  iş yaşamında kullanılabilecek kıyafetlerden, gece kıyafetlerine kadar birçok alternatif bulunuyor. Feminen, sofistike ve  şık olan  Per Una Koleksiyonu, modası geçmeyen ve kombinlemesi kolay olan Portfolio Koleksiyonu, şık ve gündelik ayırımlara odaklanan stil sahibi Classic Koleksiyonu, zımbalı bluzların, fermuar detaylı pantolonların ve skinny jeanlerin göze çarptığı Limited Koleksiyonu, geçen yıl lansmanı yapılan ve bu yıl tüm mağazalarda satışa sunulmaya başlayan, genç ve dinamik  Indigo koleksiyonu, Marks & Spencer`ın 2010 İlkbahar -Yaz Sezonunda hem gündüz hem gece şıklığınızın tamamlayıcısı olacak.

Marks & Spencer 2010  İlkbahar Yaz koleksiyonunda göze çarpan parçalardan  biri de yelekler ve parkalar. Çeşit çeşit jeanlerle kombin edebileceğiniz, farklı renk ve modellerdeki yelekler ve parkalarla gündelik ama şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Bu sezon da şıklığınıza şıklık katmak istiyorsanız Marks & Spencer`ın İlkbahar Yaz Koleksiyonu tam size göre.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI