Ana SayfaModaMango’nun Festival Dönemini Beraberce Kutlamaya Davet Eden Yeni Yaz Kampanyası

Mango’nun Festival Dönemini Beraberce Kutlamaya Davet Eden Yeni Yaz Kampanyası

  • Kampanya, en sevdiklerimizle buluşmaları Franco Battiato’nun Yo quiero verte danzar şarkısı ritminde anlatıyor. Çünkü yazı beraber geçirmek en güzeli. Çünkü birlikte, yazın tadı daha güzel çıkıyor

 

  • Eddie Wrey tarafından fotoğraflanan ve prodüktör Bandidos tarafından çekilen kampanyanın başrollerinde, model olarak, Blesnya Minher, Dorit Revelis, Kaya Wilkins, Kit Butler, Alice Brambilla, Louis Baines ve Carlo Andrea Bresciani bulunuyor.

Mango hayatı kutlayan ve sevdiklerimize yakın olmanın önemini anlatan Together Sounds Better adlı kampanyasının lansmanını yapıyor.
 
Kampanya müzikten ilham alıyor. Bir şarkıdan… Bu kadar basit bir şeyden… Sizi bir anda, tamamen farklı bir ruh haline sokabilecek birkaç nota… Kafanızın içinde çalan ve aniden sizde en iyi duyguları ve bunları sevdiğiniz insanlarla paylaşma, onlara iletme isteği uyandıran bir melodi… 
 
Kampanyaya yön veren kadın koleksiyonu ürünleri, İtalyan yazlarının rahatlık ve şıklığından ilham alıyor. Ürünlerde, Akdeniz tarzının çarpıcı desenleri ve çekici silüetleri dikkat çekiyor. Koleksiyonda, yaz geceleri için parçalar da göze çarpıyor.  Siyah ve kırmızı bir fon üzerinde tropikal desenlerin baskın olduğu elbise, tulum, akışkan pantolon ve bluzlar cesur görünümler yaratıyor. Zümrüt yeşili, sarı ve gün batımı turuncusu gibi daha yoğun ve canlı renkler keşfediliyor. Koleksiyonun başrolündeki ürünlerden biriyse, içinde tüm kadınların kendini güzel, feminen, rahat ve her an için hazır hissettiği, maksi elbiseler. Koleksiyondaki parçalar; kroşe, rafya aksesuarlar ve düz sandaletlerle kombinleniyor. Ayrıca, çift renkli (tropikal veya klasik Kodak çizgi) desenler ile akışkan ve şık silüetler de dikkati çekiyor. 
 
Erkekler için ise ürün önerileri, hepimizin kutlayacağı ve öncekiler gibi tadını çıkaracağı yaz mevsiminin gelişine odaklanıyor. Bunun için renkler aracılığıyla bir mutluluk havası yaratılıyor. Kilit ürünler olan keten gömlek ceket, deri ceket, poplin gibi yeni yazlık kumaş hacimlerine sahip pantolonların kalıp ve tasarımları güncelleniyor. Sıcaklarla başa çıkabilmek için Keten, Tencel® veya sürdürülebilir pamuk gibi doğal elyaflar tercih ediliyor. Koleksiyonun diğer bir odak noktası ise yeşil ve misket limon tonlarının ağırlıkta olduğu, ince trikodan Hawaii gömlek desenlerinin rengine kadar her üründe yer alan renk paletinin yenilenmesi. Ayrıca kalıp ve tasarımları güncellenmiş, moda anlayışını saf ve temiz bir estetik siluet içinde sunmaya çalışan yeni özel dikim koleksiyonları da piyasaya sürülüyor.  
 
Kampanyanın kadın ve erkek koleksiyonundaki ürünlerin tamamı, tüm Mango koleksiyonlarında olduğu gibi sürdürülebilirlik konsepti içerisinde tanımlanıyor. 
 
#Mango #MangoTogether #MangoSS22 #Togethersoundsbetter 
 
Fotoğraflar: Eddie Wrey 
Video: Bandidos 
Modeller: Blesnya Minher, Dorit Revelis, Kaya Wilkins, Kit Butler, Alice Brambilla, Louis Baines ve Carlo Andrea Bresciani. 
Stilist: Elodie David-Touboul 
Saç: Cim Mahony 
Makyaj: Egon Crivillers 
 
Bu kampanya çerçevesinde Mango, 8 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da (CEST), markanın Instagram profili üzerinden, “Yaz bavulunun kilit ürünleri” adlı ilk Live Shopping’ini (Canlı Alışveriş) gerçekleştirerek teknolojik bir adım daha atmak istedi. Müşteriler, stilist Helena Tejedor ve aktris Greta Fernández tarafından sunulan canlı yayına bağlanabilecekler. Bu yaz için yeni Mango koleksiyonu ile tatil gardırobunuzdan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinizi size öğretecekler ve o sırada canlı olarak satın alabileceksiniz. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI