Ana SayfaModaMango'dan Yaz Sıcaklarını Artıran Koleksiyon: "The Sun is Everywhere"

Mango’dan Yaz Sıcaklarını Artıran Koleksiyon: “The Sun is Everywhere”

Bu renkli kampanya çekimi Eddie Wrey tarafından fotoğraflandı. Kampanyada Louise Follain, Mélodie Vaxelaire, Mukasa Kakonge, Klara Kristin, Jill Kortleve ve Alberto Perazzolo’dan oluşan bir grup model, Wrey’e 70’ler ruhunu yansıtan konseptler içerisinde poz verdi.

Mango, özellikle de Akdeniz yaz sezonuna canlılık katan ve güneş enerjisinin yaşattığı hislerden ilham alan The Sun is everywhere kampanyasını modaseverlerle buluşturuyor. Güneşin bizlere eşlik ettiği paha biçilmez anlar var: Huzurlu bir akşam üstünün tadını çıkarmak, arkadaşlarla birlikte zaman geçirmek, çiçekler arasında uzanarak toprakla buluşmak, dans etmek, yüzmek… Koleksiyon, belirsizliğin hüküm sürdüğü yaşadığımız bu günlerde, adeta iyimserliğin mutlak kahraman olduğunu bizlere hatırlatıyor. 70’lerde bir özgürlük simgesi olan İbiza’nın ruhu, desen ve renk patlamaları ile pozitif bakış açısı, bu kampanyanın özünü oluşturuyor.

Koleksiyonun yıldız parçaları arasında ise çiçek ve psikedelik etki yaratan desenleriyle monokrom elbiseler var. Ayrıca, vual ya da poplin, pamuklu uçuşan elbiseler de uzun yaz günlerinin vazgeçilmezi olmaya aday! 70’lerden ilham alan baskılı t-shirtler, mini elbiseler ve kroşe yelekler, retro esintili denim ile kullanılabilecek kilit parçalar haline geliyor. Koleksiyonda mavi ve elma yeşili tonlarında bir renk paleti ve dinginlik veren ürünler yer alıyor. Aksesuar olarak tüm bu görünümleri, çiçekli balıkçı şapkalar ve retro güneş gözlükleri tamamlıyor. Sizlere de yalnızca güneşin tadını çıkarmak ve eğlenmek kalıyor!

Tüm bu enerjiye erkekler de eşlik ediyor! Rahat ve çabasız bir görünüm yaratmak için resmi ve casual kıyafetlerin uyumlu karışımı dikkati çekiyor. Relax ya da loose fit pantolonların yanı sıra desenli gömlekler, poplin takımlar, triko seçeneklerinde yenilikler, yani polo yelekler göze çarpıyor. Bu sezonun önerileri sarı, turuncu ve mavi tonlarında sunuluyor. Sofistike bir şekilde yorumlanmış ve sağlam stilleri yansıtan grafik desenli ve çizgili seçenekler de eksik kalmıyor. 

#Mango #MangoTogether #MangoSS21 #Thesuniseverywhere
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI