Ana SayfaModaMango, Yeni Sonbahar/Kış Kampanyası Love What You Do’ Yu Tanıtıyor

Mango, Yeni Sonbahar/Kış Kampanyası Love What You Do’ Yu Tanıtıyor

 

Avrupa’daki en bilindik global markalardan Mango, kadınlar ve erkekler için yepyeni bir Sonbahar/Kış kampanyası tanıttı. “Love what you do” sloganıyla yola çıkan marka; yazın bitimine, rutin günlerimize dönüşe odaklanıp bu günlerimizi rahatlatacak ürünler sunuyor. Koleksiyonun en önemli özelliklerinden biri ürünlerin kalitesi. Mango bu kampanya için çok özel kişisel projeler üzerinde çalışan ve Mango’nun DNA’sıyla mükemmel bir uyum gösteren beş girişimciyle çalıştı: Yapımcı Marie Sophie, görsel sanatçı Conie Vallese, besteci Klara Kristin, set tasarımcısı Félix Gesnouin ve model Babacar N’Doye. Hem meslekleri hem de kişisel deneyimleri açısından girişimcilerin çizdikleri profiller, kişinin yaptığı işin önemini ve kişiliği ile olan ilişkisini anlatmaya yardımcı oluyor.

Fotoğraf sanatçısı Krisztián Éder hem stüdyoda hem de gerçek hayatta her bir yeteneğin kişiliğini, kıyafetlerin detaylarını da öne çıkaran bir şekilde yansıtarak, koleksiyondaki malzemelerin kalitesini ve çok yönlülüğünü vurguluyor.

 

Kadın koleksiyonu

Mango’nun bu sezon kadın koleksiyonunda öne çıkan özellik, zamansız bir gardırobu sağlayan premium ürünlerden oluşması. Koleksiyondaki temel materyaller: Takım elbise için yün, kazaklar için kaşmir ve gömlekler için ipek ile pamuk.  Adı geçen materyallerin %100’ünden yapılmış bu ürünlerde, doğal lifler veya BCI pamuğu da bulunuyor. Yüksek kaliteli malzemeler, ürünlere harika apreler, sağlamlık, yumuşaklık ve rahatlık katarak, ürünlerin daha uzun süre dayanmasını ve ilk günkü gibi görünmesini sağlıyor.

Kilit ürünler arasında, özel dikim paltolar, yün ve deri trençkotlar, bomber ceketler, lacivert rengi göze çarpan, oversize blazer ceket yelek ve pantolonlu üç parça yün takım elbiseler, yün yelek veya kazak gibi dış giyim ürünleri ve içine poplin gömlek ile kombinlenmiş büstiyer elbise yer alıyor. Koleksiyon ayrıca, lame payet veya strass taş detaylı mini elbise veya mini etek gibi daha hareketli bir görünüşe sahip ürünler de içeriyor. Son olarak, temel ürün niteliğinde, geniş paça pantolonların dikkati çektiği denim ürünler de koleksiyonun bir parçası. Aksesuarlarda ise siyah ve lame tonlarında farklı boylarda botlar öne çıkıyor.

Erkek koleksiyonu

Erkek koleksiyonu, materyal ve ürün kalitesi açısından kadın koleksiyonu ile aynı çizgiyi takip ediyor. Kilit ürünler arasında takım elbiseler, gömlekler, yün paltolar ve trençkotlar öne çıkıyor.

Buna ek olarak, kırışmayan bir takım elbise, su tutmayan bir trençkot veya bakımı kolay gömlek gibi performans serisinden ürünler de içeriyor; başka bir deyişle, bu ürünler kırışmayan, hafif ve şık ürünler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI