Ana SayfaDekorasyonMaji Atelier, Sanat ve Tasarımı İncecik Porselenlerle Buluşturuyor

Maji Atelier, Sanat ve Tasarımı İncecik Porselenlerle Buluşturuyor

El yapımı porselenin yeni adresi Maji Atelier, heykelsi formlara sahip, incecik tasarımlardan oluşan, sanattan ilham alan ürünler tasarlamayı sürdürüyor. Sanat ve tasarımı el yapımı ürünlerinde buluşturan marka, incecik formlarıyla dikkat çeken porselen tabak ve fincanlarıyla benzersiz deneyimlerin paylaşıldığı sofraların kurulmasını amaçlıyor.

 


 

 
Maji Atelier’in ilk kadın filozof, matematikçi ve astronom  Hypatia’dan ilham alarak tasarladığı yüzde yüz el yapımı fincanları ile bulutsu, uçucu, şeffaf ve zarif çizgilerle oluşturulan Nüaj Tabak Koleksiyonu sadeliğin sanatsal bir formunu sunuyor. 24 ayar altın ile dekorlanmış tabak ve bardaklar sade ve şık stilleriyle öne çıkıyor.
 
Maji Atelier, tüm tasarımlarında kaliteli, sofra sunumuna uygun hammaddeler kullanıyor. Yiyecek, içecek kullanımına uygun sırlama teknikleri ve ithal porselen çamurlarıyla, her aşaması titizlikle tasarlanmış bir üretim sürecini yürüten marka, özenle ürettiği ürünlerini farklı sofralar kurmak isteyenlerle buluşturuyor.
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI