Ana SayfaMücevherLouis Vuitton'dan Mücevher Koleksiyonu: Star Blossom

Louis Vuitton’dan Mücevher Koleksiyonu: Star Blossom

Georges Vuitton tarafından 1896’da tasarlanan ikonik yıldız şeklindeki Monogram Çiçeği, 2018 yılında yaratılan Star Blossom koleksiyonunda feminenliğin bir sembolü haline geldi. Sivri konturlarının zamansız cüretkarlığıyla-  tüm Monogram Çiçekleri’nin en ünlüsü olan bu dört yapraklı şekil- Star Blossom taşıyan tüm kadınların kendinden emin feminenliğinin altını çiziyor.
 
Maison’un efsanevi motifini somutlaştıran her yeni Star Blossom tasarımı, açmaya hazır narin bir çiçeği ateşli bir yıldızla harmanlayıp, yeni bir mücevher hazinesinin anlatılmamış hikayesini beyaz altın ve pırlantalarla oyuyor. Karakteristik sivri yaprakları olan çiçek, altı zarif mücevher tasarımında sergileniyor. Kolyeler, ear cuff’lar, bilezik ve birlikte kombinlenebilen veya üst üste takılabilen yüzükler koleksiyonu oluşturuyor.


 
Monogram Çiçek tasarımının mükemmel bir şekilde ustalaşmış yapısı taşlar ve değerli metallerle uyum içinde yankılanıyor. Her motifin kalbinde ise Maison’un sandık yapım mirasını çağrıştıran beyaz altından yapılmış bir çivi yer alıyor.
 
Star Blossom koleksiyonuna eklenen pırlanta ve pembe altın ear cuff’lar koleksiyona modern ve canlı bir dokunuş katıyor. Tek başına ve çift olarak kullanılabilen bu yeni tasarım ile Monogram Çiçekleri, kulak çevresini duygusal bir şekilde sarmalıyor.
 
Zarafet ve canlılık taşıyan en yeni Star Blossom parçaları, Louis Vuitton’un yaratıcılığı ve mücevher uzmanlığının, Monogram Çiçeği’nin kalıcı çağrışım gücünün bir başka kanıtını gözler önüne seriyor.
 
louisvuitton.com
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI