Ana SayfaGüzellikL’Oréal Professionnel Ekranın Profesyoneli Ayça Ayşin Turan’la Bir Araya Geldi

L’Oréal Professionnel Ekranın Profesyoneli Ayça Ayşin Turan’la Bir Araya Geldi

L’Oréal Professionnel, profesyonelleri buluşturan “Biz Profesyoneliz” isimli dijital kampanyasının yeni ayağında ekranın profesyoneli olarak ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ile bir araya geldi. Ekranlardaki başarısı ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu, L’Oréal Professionnel artistik kuaför ekibi ve Hakan Köse Kuaför’den saç sanatçısı Cemil İrez’in boyadığı saçlarıyla çekimlerde kendisini izleyenleri büyülerken eğlenceli anlar yaşadı. 

Güzelliği ve pozitif enerjisinin yanı sıra profesyonelliği ile de dikkat çeken Ayça Ayşin Turan, profesyonellerin tercih ettiği profesyonel saç boyası INOA ile boyanan saçlarıyla beğeni topladı. Ekran önünde olan biri olarak saçlarına her zaman özen gösterdiğini belirten Turan, “Yoğun bir tempoda çalışıyorum. Bu nedenle saçlarımın her an etkileyici ve bakımlı görünmesi benim için çok önemli. Saç boyasında vazgeçilmezim, saçın profesyoneli INOA. Saçlarımın doğal görünüm ve mükemmel renk sonucunun sırrı INOA ” dedi. 

Profesyonel saç boyası markası İNOA; yağ ile güçlendirilmiş amonyaksız formülü ile lüks bir salon deneyiminden ödün vermeden optimum saç derisi konforu sunarak, eşsiz bir salon deneyimi yaşatıyor. Renkleri saça iten ve yüksek parlaklıkta sağlıklı görünen bir renk yaratan yüksek yağ konsantrasyonu ile İNOA, benzeri görülmemiş sonuçlar için boya sürecini tam potansiyeline ulaştırıyor. Koku içermeyen İNOA; yüksek parlaklık, yüksek etkili renk, optimum saç derisi konforu, görünür şekilde iyileştirilmiş saç kalitesi ve %100 gri kapama avantajları sağlarken 93 karıştırılabilir renk tonuyla da son derece doğal ve uzun süre kalıcı bir renk sonucu veriyor.  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI