Ana SayfaGüzellikL'Oréal Grup, Clue İle Güç Birliği Yaptı

L’Oréal Grup, Clue İle Güç Birliği Yaptı

Güzellik teknolojileri alanında fark yaratacak iş birliği ile Clue; helloclue.com’daki Clue Üreme Sağlığı Ansiklopedisi için yeni bilimsel içerikler geliştirmek üzere L’Oréal Grup Aktif Kozmetik Divizyonu ve klinik uzmanlarıyla birlikte çalışacak.

L’Oréal Grup Araştırma, İnovasyon ve Teknolojiden Sorumlu CEO Yardımcısı Barbara Lavernos, Clue iş birliği hakkında “Femtech ve dijital sağlık alanında dünya lideri olan Clue ile stratejik ortaklık yapmaktan dolayı mutluyuz. Yenilikçi Tekno-Güzellik şirket vizyonumuzla hayata geçirdiğimiz bu ortaklık ile bilimsel yeniliklere öncülük etmek istiyoruz. Ergenlikten menopoza kadar olan regl döngülerini dikkate alarak her yaştan tüketici için en iyi kişiselleştirilmiş cilt bakım rutinlerini geliştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

L’Oréal Grup Aktif Kozmetik Divizyonu Başkanı Myriam Cohen-Welgryn ise “Divizyonumuz, dünya çapında önde gelen klinik uzmanlarla birlikte çalışıyor. Kadınların ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve daha sağlıklı bir cilde sahip olmalarına yardım etmek, hormonal döngülerle bağlantılı cilt sorunları hakkındaki bilgilerini artırmak için Clue ile güçlerimizi birleştiriyoruz. Bu iş birliğiyle dermatologları, endokrinologları ve jinekologları bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz” dedi.

Clue CEO’su Audrey Tsang, stratejik ortaklığa ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “Regl döngüsü ve cilt sağlığımız arasındaki ilişki hakkında bildiklerimizi geliştirmek için dünyanın en büyük güzellik şirketiyle iş birliği yaptığımız için çok heyecanlıyız. L’Oréal Grup’un engin cilt bakımı bilgisi sayesinde hem Clue topluluğumuza hem de tüm tüketicilere döngünün cildi nasıl etkileyebileceği konusunda yeni ve faydalı bilgiler sağlayabileceğiz. En büyük organımız olan deri de dahil olmak üzere bedenleri hakkında bilinçli seçimler yapmak isteyen bireyleri bilim, veri ve teknoloji aracılığıyla güçlendirme misyonuyla hareket ediyoruz.”

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI