Ana SayfaMücevherLongines'den Zamansız Koleksiyonlar

Longines’den Zamansız Koleksiyonlar

Longines Amiral Gemisi Koleksiyonu: The Longines Master Collection Moonphase
 
Longines’in saat üreticiliği uzmanlığının bir sembolü olan The Longines Master Collection, markanın dünya çapındaki saygınlığına katkı sunan mükemmellik ve zarafet gibi değerleri kusursuz bir şekilde temsil ediyor. Özel bir mekanizmayla çalışan bu koleksiyon, 2005 yılında yaratıldığından beri yeni modeller ve şık özelliklerle zenginleşirken, markanın en önemli değerlerinden olan saatçilik geleneğini gözler önüne seriyor.
 
Longines’in sembol haline gelen koleskiyonunun ay göstergeli modellerinde, günü işaret eden bir ibrenin ucundaki rakamlı tarih halkası, saat altı yönünde ışıldayan Ay evreleri göstergesini çevreliyor. Saatin mekanizması, marka için özel olarak geliştirilen yeni L899 kalibre ile çalışıyor. Ebedi zarafet arayışıyla Longines, bu yeni saatte kullandığı şık kadranı zamansız tasarımıyla birleştirerek zarif ve şık bir estetik yakalıyor.
 
The Longines Master Collection Moonphase 40 ve 42 mm’lik iki farklı boyutta tasarlandı.
 
40 mm’lik modellerin zarif bir yorumu olan pırlanta indeksli modeller de bulunuyor. The Longines Master Collection Moonphase modelleri paslanmaz çelik kayış veya farklı kadran renkleriyle uyum sağlaması için siyah, kahverengi veya mavi renklerde kayışlarla sunuluyor.
 
 
Longines PrimaLuna Moonphase: Zarafet Bir Tavırdır!
 
 
Longines PrimaLuna koleksiyonu, 2009’dan beri, eşi benzeri olmayan şıklığı ile kadınlar için öne çıkıyor. Adından anlaşılacağı üzere, bu koleksiyonun karakteristik kasalarında, Ay’ın şiirselliğinden esinleniliyor. Gümüş rengi ya da sedef olsun, pırlantalarla süslenen tüm bu kadranlar, saatin sanki gökyüzünde parlayan gece ışığı gibi görünmelerini sağlıyor. Quartz ya da otomatik kurmalı mekanizmalarla çalışan saatler, ya tarih göstergesine sahip üç ibreli ya da… Ay fazı komplikasyonlu.
 
Longines PrimaLuna, kanatlı kum saatini benimseyen markanın mottosu olan zarafetin, kusursuz somut bir örneği. Gökyüzünün mistik ve büyüleyici güzelliğinden ilham alan Longines PrimaLuna’nın karakteristik kasası, ibreleri ve şık bileziği oluşturan bağlantı parçaları bütünüyle dolunayın hatlarını yansıtıyor. Bu özel koleksiyonu, gece/gündüz fark etmeksizin hem günlük etkinlikler hem de şık davetler için tercih edebilirsiniz; PrimaLuna saatiniz, şık tarzınızın tamamlayıcısı olacaktır.
 
Ay’dan alınan referanstan hareketle seçilen paslanmaz çeliğin ışıl ışıl grisi, bazı modellerde pembe altının pastel tonlarıyla birleşiyor. Longines PrimaLuna’da, üç farklı kadrana, üç farklı kasa çapı eşlik ediyor. Bu modellerin her biri Ay ışığının parlakklığını taşıyor. Bazı pırlantalı modeller de kasanın çevresine yıldızlar yağıyormuş hissi veriyor. Koleksiyondaki modeller quartz ve otomatik kurmalı (L592) mekanizmalarla çalışıyor. Kadranında tarih göstergesi yer alan üç ibreli versiyon dışında, koleksiyonun ana referansıyla tümden uyumlu, ay göstergeli modeli öne çıkıyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI