Ana SayfaMücevherLongines Zarafetinde 2 Farklı Model

Longines Zarafetinde 2 Farklı Model

La Grande Classique de Longines – zamanın ötesinde bir tarz

1992’de lanse edilen La Grande Classique de Longines, kanatlı kum saati markasının itibarını güçlendirmede önemli bir rol oynadı. Longines’in klasik zarafetinin ve zamanın ötesindeki sofistike tasarımının bir simgesi olan bu seri, çok ince profili ve zengin modelleriyle öne çıkıyor. Hem kadınlara hem de erkeklere hitap edecek şekilde tasarlanan bu ikon haline gelmiş koleksiyon, gerçek değerin ne olduğunu bilenlerin bileklerini süslüyor.

1992’de piyasaya sürülür sürülmez başarıyı yakalamış olan La Grande Classique de Longines, bu performansını günümüzde de sürdürüyor. Klasik ruhu ve zamanın ötesindeki tarzı, bu koleksiyonu çok kısa sürede kanatlı kum saati markasının taşıyıcı sütunlarından biri haline getirdi. Özgün değerin önemini bilen kadınlar ve erkekler için tasarlanan bu seri, bugün çok çeşitli modelleriyle saat tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
 
Koleksiyon yıllar içinde zenginleşse de, orijinal özelliklerinden, özellikle de, arkası aynı zamanda bileziğin boynuzları görevini de gören kasasının özgün tasarımının ürünü olan oldukça ince profilinden, hiçbir zaman ödün vermedi. Bu teknik, Longines tarafından patentlenmiştir.


 
Çelik kasalı, bazen pırlantalı, bazen de sarı veya pembe PVD ile tasarlanan bu koleksiyondaki modeller, her türlü bileğe ve tarza uygun altı farklı boyutta (Ø 24, 29, 33, 36, 37 ve 38 mm) sunuluyor. Farklı kadran seçenekleri de bulunmaktadır: sedef beyazı, siyah, mavi, kahverengi, gümüş veya altın; güneş ışını, lake veya flinqué; Romen rakamları, pırlanta veya renkli indekslerle süslenmiş… Saatlerden her birinin yüzü, hayatın en güzel anlarına eşlik etmek için yaratılan bu zarif özellikleri, kendi tarzında ön plana çıkarıyor.
 
Saatin klasik estetiğini tamamlayan beyaz, siyah ya da mavi deri kayış, kasanın şıklığına son noktayı koyuyor. Çelik, sarı veya pembe PVD veya çelik ve PVD bileziklerin kombinasyonu, ince bağlantıları sayesinde bileğinizi mükemmel bir şekilde sarıyor. Bu serinin modelleri, quartz/pilli veya otomatik mekanizma ile çalışıyor.
 
Kanatlı kum saati markasıyla özdeşleşmiş bir koleksiyon olan La Grande Classique de Longines, Longines’in günümüzde zarafetle eş anlamlı hale gelmiş köklü uzmanlığını gözler önüne seriyor.
 
Havacılık tarihinin kilometre taşlarına saygı; Longines Avigation BigEye’ın artık bir titanyum versiyonu da var!

Longines, köklü tarihi boyunca hep uzun ömürlü saatler üretmiştir. 1930’ların tasarımına sahip bir kronografın yeniden yorumlanması olan Longines Avigation BigEye’ın ilk titanyum modeli, petrol mavisi bir kadranla satışa sunuldu. Kadranının görünürlüğü ve büyük 30 dakikalık sayacı ile öne çıkan saat, köklü pilot saati üretimi geleneğinin yeni üyesi olarak vitrinlerdeki yerini alıyor. Silikon pandülle donatılmış özel bir kronograf mekanizmasıyla çalışan bu yeni model, 5 yıllık garantiyle destekleniyor.

Longines, 20. yüzyılın başlarından itibaren göklerin fethiyle ilişkilendirilmiştir. Bugün, kanatlı kum saati markası, titanyumdan üretilen, petrol mavisi kadranlı Longines Avigation BigEye’ı yeniden yorumlayarak havacılık tarihinin kilometre taşlarına ve havacılığın öncülerine saygısını gösteriyor. 1930’ların tasarım anlayışıyla özdeşleşmiş bu kronograf, modelin adına (BigEye) da ilham veren eşsiz bir görünüme sahip 30 dakikalık sayacının çarpıcı boyutuyla öne çıkıyor.  

Longines Avigation BigEye, yüksek hassasiyet ve manyetik alanlara daha fazla direnç sağlayan, silikon pandül ile kolonlu çark mekanizması (L688) barındıran 41 mm titanyum kasaya sahip. Sunduğu 5 yıllık garanti de, Longines’in saatine ne kadar güvendiğini kanıtlıyor.
 
Longines Avigation BigEye, pilot saatlerinin ruhuna sadık kalarak okuma kolaylığıyla da öne çıkıyor. Saat, kum desenli siyah ibrelerle ve SuperLuminova® ile kaplanmış Arap rakamlarıyla süslenmiş. Taneli ve gölgeli petrol mavisi kadranında saat 9 konumunda bir saniye alt kadranı, saat 6 konumunda 12 ibrelik bir saat sayacı ve saat 3 konumunda 30 dakikalık büyük bir sayaç bulunuyor.
 
Üstte ve altta çok katmanlı, yansıma önleyici kaplamaya sahip kutu şeklindeki safir cam ve vidalanmış ve işlenmiş arka kasa da bu saatin ne kadar ileri bir teknolojiyle donatıldığını gözler önüne seriyor.
 
Bu yeni versiyon, vintage görünüme sahip doğal kahverengi deri kayış ile birlikte geliyor. Model, Longines Avigation BigEye’ın 2017’de piyasaya sürülen siyah kadranlı çelik modelinin yanına ekleniyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI