Ana SayfaMücevherLongines PrimaLuna: Eşi Benzeri Olmayan Bir Kadın Koleksiyonu!

Longines PrimaLuna: Eşi Benzeri Olmayan Bir Kadın Koleksiyonu!

Longines PrimaLuna, kanatlı kum saatini benimseyen markanın hayalindeki feminen zarafetin,  kusursuz bir somut örneği. Gökyüzünün mistik ve büyüleyici güzelliğinden ilham alan Longines PrimaLuna’nın karakteristik kasası, ibreleri ve şık bileziği oluşturan bağlantı parçaları bütünüyle dolunayın hatlarını yansıtıyor. 

Bu özel koleksiyonu, gece/gündüz fark etmesizin, hem günlük etkinlikler hem de şık davetler için tercih edebilirsiniz; PrimaLuna saatiniz, sofistike görüntünüzün son rötuşu ya da sade kıyafetlerinize ekleyeceğiniz bir nebze parıltı olabilir.

Ay’dan alınan referanstan hareketle seçilen paslanmaz çeliğin ışıl ışıl grisi, bazı modellerde pembe altının pastel tonlarıyla birleşiyor. Parçalara uygulanan pürüzsüz cila tekniği sayesinde, saatlerin parlak görünümü daha da belirginleşiyor.

Longines PrimaLuna’da, üç farklı kadrana, üç farklı kasa çapı eşlik ediyor. Bu modellerin her biri Ay ışığının paklığını taşıyor. Opsiyonlar, buzlu gümüş; boyanmış Roma rakamlı, gümüş flinqué işlemeli; ve pırlanta indeksli beyaz sedef kadranlı modellerden oluşuyor. Bazı pırlantalı varyasyonlar, kasanın çevresine yıldızlar yağıyormuş hissi veriyor.

Koleksiyondaki modeller quartz ve otomatik kurmalı (L592) mekanizmalarla çalışıyor. Kadranında tarih göstergesi yer alan üç ibreli versiyon dışında, koleksiyonun ana referansıyla tümden uyumlu, Ay fazı komplikasyonlu yeni model de, yakın zamanda satışa sunuldu.

Kusursuz finisaja sahip bileziğiyle Longines PrimaLuna, mücevherlerin zarifliğini Longines’in saat yapımındaki hüneriyle buluşturuyor. Bu niteliklerin modern kadınları cezbetmede üstüne yok.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI