Ana SayfaMücevherLongines Dolce Vita

Longines Dolce Vita

Longines Dolce Vita Pırlanta Koleksiyonu’nu son trendlerin göz alıcı aksesuarlarla pekiştirilmesiyle hem erkeklerin hem de kadınların zevklerine hitap ediyor. Longines’in bu yeni koleksiyonu karşı konulmaz gülüşü ve unutulmaz zarafetiyle pırlantalar giyen Audrey Hepburn’ün çekiciliği ile bütünleşiyor.

Longines’in yeni koleksiyonu her bileğe ve yerel zevke uygun biçimde şekillendirilmiş. Her iki kasa şeklide kendi gücünü ve karizmasını temsil ediyor; Dolce Vita Dikdörtgen ve Dolce Vita Kare modelleri
Mini, Kadın, Medium ve Erkek modeli olmak üzere dört boyda tasarlanmış. Üç adet 18K altın rengi: Sarı, Pembe ve Beyaz…
5 tip Top Wesselton VVS pırlanta seti saatleri giydiriyor. Aynı zamanda, etkileyici renk tonları ile pastel ve klasik renkli kayışlar, baklalar üzeri pırlantayla bezenmiş bilezikler ve inci mineli, parlak ve düz desenli olarak çeşitlendirilmiş kadranlar, bu koleksiyonun zarafetini perçinliyor.
Longines tarafından 1912 yılında bileğe takılmak üzere tasarlanan ilk modellerden biri altın kasa pırlanta seti ve minelenmiş kadranıyla üretilmişti. Çok çeşitli modelleri, altın renkleri, model boyları ve mücevher yerleştirilmiş tipleri ile Longines Dolce Vita Pırlanta koleksiyonunun oluşumu, Longines’in kendi bünyesinde her platformda üretici olması ve pırlantalı modellerinin zaman mekanizmasıyla birleştirilerek tasarlanması tarihsel profilini vurguluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI