Ana SayfaMücevherLongines 2021 Yeniliklerini Tanıttı!

Longines 2021 Yeniliklerini Tanıttı!

Kurulduğu 1832 yılından bu yana, gelenek, zarafet ve performans üzerine inşa edilmiş uzmanlığıyla fark yaratan İsviçreli saat markası Longines, 2021 yılında satışa sunulacak olan yeni modelleri organize ettiği online bir etkinlik ile sundu.
 
Kuşaklardır dünya şampiyonalarının resmî zaman tutucusu olan marka performans ve spor koleksiyonlarını güçlendirirken bir taraftan da klasik kategorisindeki şık koleksiyonları ile” Elegance is an attitide”/ “Zarafet Bir Tavırdır!” mottosuna devam ettiğini göstermiş oldu.
 
Özlem Kıroğlu Geylan-Longines Türkiye Direktörü
 
“Sizlerin de bildiği gibi Longines kurulduğu 1832 yılından bu yana, zarafet, gelenek ve performans üzerine inşa edilmiş uzmanlığıyla fark yaratıyor. Kuşaklardır dünya şampiyonalarının resmî zaman tutucusu olan marka, hem performans tarafını güçlendirirken hem de şık koleksiyonları ile “Elegance is an attitude/ Zarafet Bir Tavırdır!” mottosuna devam ediyor. Tabi ki bu iki alanda tutkuyla kendini geliştirirken, geçmişine ve köklerine her zaman bağlı kalıyor. 
Longines’in tutkuyla bağlı olduğu köklü değerlerinden doğan ve 2021 yılı içerisinde saat severlerin ilgisine sunacağımız yeni koleksiyonlarımızı tanıtacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. “
 
 
Xavier Ligero- Longines Uluslararası Satıştan sorumlu Başkan Yardımcısı
 “Türkiye bizim için her zaman önemli bir Pazar olmuştur ve öyle kalmaya da devam edecek. Amacımız güçlü tarihimize odaklanarak Türkiye’deki konumumuzu yeniliklerimiz ile daha da güçlendirmeye devam ettirmek”.
 
 
Longines toplantı esnasında özellikle 3 model öne çıktı:
 
HydroConquest:
Longines, Dalış dünyasından ilhamını alan ve markanın en önde gelen koleksiyonlarından olan HydroConquest serisini zenginleştirdi. Mavi, gri, siyah ve yeşil modellerine eklenen çelik ve pembe PVD veya çelik ve sarı PVD’li iki tonlu varyasyonları, koleksiyona şıklık katıyor.
 

The Longines Legend Diver Watch:
Sporla ilişkisi çok eskilere giden Longines’in Legend Diver Watch serisi heritage/miras segmentinin simgesi olarak öne çıkıyor. Mavi veya kahverengi tasarımlar, tarihi teknik başarılarla dolu Longines tarafından 1960 yılında tasarlanan dalış saatlerinin yeni versiyonları. 60’lı yıllara özgü tasarım ve günümüz saatlerinin güvenilirliği bir araya getirildi.
 

Longines DolceVita:
1920’lerde üretilen bir modelden esinlenen ve dikdörtgen kasa ile özdeşleşen bu seri, İtalyanların “dolce vita” olarak adlandırdıkları hayat felsefesine övgü olarak, geniş bir erkek ve kadın saatleri yelpazesi sunuyor. Art Deco dönemine özgü yeni yalın bölmeli kadran ve değiştirilebilir kayışlar, Longines DolceVita koleksiyonunu zenginleştiriyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI